Samsung afzuigkap NK36M5060SS/UR

Energielabel: B
399,-
Thuis bezorgen: Op voorraad
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

De Samsung NK36M5060SS/UR voor grondige en stille afzuiging

Vaak zijn afzuigkappen een noodzakelijk kwaad in de keuken. Met de Samsung NK36M5060SS/UR combineer je een smaakvol design met een zeer stille en efficiënte afzuiging in een afzuigkap die in geen enkele keuken zal misstaan.

Krachtig minimalistisch design van de Samsung NK36M5060SS/UR

Een afzuigkap koop je meestal om praktische redenen. Met de Samsung NK36M5060SS/UR heb je nu nog een extra reden om tot aanschaf over te gaan en dat is zijn oogstrelende slanke design. De minimalistische lijnen zullen je misschien een beetje misleiden, want onder de motorkap is de Samsung NK36M5060SS/UR uitgerust met een zeer krachtige motor die een capaciteit heeft van maar liefst 760 m³ per uur. Niet alleen is deze afzuigkap zeer krachtig, hij is ook nog eens zeer stil te noemen. Op vol vermogen produceert deze Samsung een zeer bescheiden geluid van 75 dB, op laag vermogen is dat 70 dB.

Met een breedte van 90 cm beschik je met de Samsung NK36M5060SS/UR over een afzuigkap die de volle breedte van de meeste kookplaten zal beslaan. Dit betekent dat je aanzienlijk minder etensgeurtjes in je keuken zult hebben en je huis frisser zal ruiken na het eten koken. De bediening van de afzuigkap vindt plaats door middel van een handig touchscreen, waarmee je de vier standen van de motor in een handomdraai kunt regelen. De heldere LED-display zorgt bovendien voor een overzichtelijke en heldere weergave van de verschillende functies van de afzuigkap.

Een handige timer en filter indicator

De Samsung NK36M5060SS/UR is niet alleen uitgerust met een krachtige motor, maar heeft een daarnaast een aantal zeer handige extra functies. De minimalistische afzuigkap heeft een zogenaamde Filter Indicator, die precies aangeeft wanneer je het aluminium filter moet verschonen. Dit zorgt ervoor dat er geen schade aan de motor en de ventilator kan optreden. Bovendien is de Samsung NK36M5060SS/UR uitgerust met een handige timer. Met deze timer kun je eenvoudig instellen hoe lang de wasemkap zijn werk nog moet blijven doen na het koken. Op deze manier ben je verzekerd van een geurvrije keuken, omdat de etensgeurtjes optimaal worden afgezogen.

Specificaties

Design
Soort Schouwafzuigkap
Soort bediening Touch
Aantal motors 1
Soort lamp LED
Kleur van het product Roestvrijstaal
Prestatie
Afzuigmethode Luchtafvoer, Recirculatie
Aantal snelheidsstanden 4
Intensieve stand Ja
Maximale afzuigcapaciteit 760 m³/uur
Geluidsniveau (hoge snelheid) 75 dB
Geluidsniveau (lage snelheid) 70 dB
Filteren
Filter schoonmaak indicator Ja
Energie
Energie-efficiëntieklasse B
Gewicht en omvang
Hoogte 62 cm
Breedte 90 cm
Diepte 45 cm
Productdetails
EAN 8806088787749
Merk Samsung
Type NK36M5060SS/UR

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (5981 beoordelingen)