Onze winkels zijn tijdelijk gesloten, maar telefonisch bereikbaar voor persoonlijk advies en bestellingen. Onze winkelmedewerkers bezorgen bij je thuis! Lees meer

Filter inklappen Prijs

filter inklappen Kastontwerp
filter inklappen Nisbreedte (mm)
filter inklappen Nisdiepte (mm)
filter inklappen Energiekosten per jaar
filter inklappen No Frost systeem
filter inklappen Draairichting deur verwisselbaar
filter inklappen Direct leverbaar

Liebherr wijnkoelkast (inbouw) EWTDF2353

  • Flessen-capaciteit: 48
  • Jaarlijks energieverbruik: 152 kWu
  • Aantal temperatuur zones: 2
  • Nishoogte: 122 cm
Zet op verlanglijst
2699,-
Verwachte levertijd 3 weken

Liebherr wijnkoelkast GrandCru WKEes553-20

  • Flessen-capaciteit: 18
  • Jaarlijks energieverbruik: 130 kWu
  • Aantal temperatuur zones: 1
  • Nishoogte: 45 cm
Zet op verlanglijst
1499,-
Verwachte levertijd 3 weken

Inbouw wijnkoelkast kopen bij BCC

Wijn blijft het lekkerst wanneer je de fles bewaart in een donkere en koele omgeving. Een kelder is hier ideaal voor maar de meeste mensen hebben dit natuurlijk niet in huis. Een wijnkoelkast biedt dan uitkomst. Een inbouw wijnkoelkast is een kast die in de keuken gemonteerd is. De kast neemt zo geen extra ruimte in beslag en staat mooi bij de rest van de keuken. Een ingebouwde wijnkoelkast is daarom ook perfect voor de wat kleinere keukens. Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan ga je heel veel plezier beleven van de wijnkoelkast.

Voor ieder wat wils bij BCC

Er zit een verschil tussen de wijnkoelkast en de wijnklimaatkast. Bij de wijnklimaatkast kun je je eigen temperatuur instellen en bij de wijnkoelkast is de temperatuur al afgesteld. Beide zijn geschikt om verschillende soorten wijnen in te bewaren. Omdat de koelingen ook zorgen voor weinig trillingen, blijven de wijnen in goede conditie. Daarnaast komt er geen UV straling bij de wijnen. Er zit uiteraard ook verschil in de hoeveelheid wijn die je in de inbouw wijnkoelkast kunt bewaren. Bij BCC kun je kiezen uit compacte modellen waar rond de 70 flessen wijn in passen maar je kunt ook kiezen voor een grote wijnkoelkast waar wel over de honderd flessen wijn in passen. BCC biedt inbouw wijnkoelkasten van diverse merken aan, zo zijn onder andere Hoover en La Sommeliere in ons assortiment te vinden. Veel modellen bevatten speciale led-verlichting. Dit maakt de inbouw wijnkoelkast niet alleen een stuk mooier, het is ook handig wanneer je 's avonds zoekt naar een specifieke fles.