Bosch espresso apparaat (inbouw) CTL636EB6

1499,-
3 dagen
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

Deze CTL636EB6 Bosch inbouw koffie volautomaat is een ware aanvulling in jouw keuken. Hij is voorzien van allemaal handige snufjes om het zetten van het perfecte kopje koffie zo makkelijk mogelijk te maken. Bovendien kan je hem bedienen via de HomeConnect app zodat je kopje koffie voor je klaar staat als je je bed uit komt. 

Het perfecte kopje koffie voor jou

Met de CTL636EB6 creëer je jouw perfecte kopje koffie. Het sensoFlow systeem zorgt er voor dat de temperatuur van het water overal in je koffie apparaat gelijk blijft, waar dit bij andere gedurende het proces langzaam afneemt. Hierdoor wordt de maximale smaak uit je bonen gehaald met als resultaat het beste kopje koffie. Daarnaast kan je zelf instellen wat je kopgrootte is; klein, middel of groot en kan je de maalgraad naar eigen smaak instellen. Daarnaast beschik je met een druk op de knop over een tal van koffie- en melkspecialiteiten. Het is met dit apparaat zelfs mogelijk om met een druk op de knop twee kopjes koffie te zetten. Wil je een extra sterk bakje koffie? Dankzij het AomaDouble Shot; door een dubbel maal- en zetproces wordt de koffie niet bitter.

Home Connect

Dit moderne koffiezet apparaat van Bosch is voorzien van Home Connect wat jou van zoveel mogelijk comfort en kennis wilt voorzien. Zo is er in de app een informatie gedeelte. Hier kan je alles lezen van hoe koffie gemaakt wordt tot de nieuwste bereidingswijzen. Zo kan je zelf uitvogelen hoe je jou favoriete kopje koffie kan instellen. Daarnaast kan je in de CoffeeWorld elke denkbare koffie creëren. Sla je nieuwste of je favoriete creatie op en laat je apparaat het werk doen. Bovendien kan je hem aanleren welke koffie bij welk moment past. Een ander voordeel van de Home Connect verbinding is dat je je machine op afstand kan bedienen. Zo kan je je koffie alvast klaarzetten voor als jij je bed uit komt. Mocht het apparaat het niet meer naar behoren doen, kan je dankzij HomeConnect op afstand voorzien worden van advies door de Bosch specialisten. Hier moet je alleen wel eerst toestemming voor geven.

Eenvoudige reiniging

Om ook het onderhoud zo makkelijk mogelijk te maken zorg de machine ervoor dat hij automatisch gereinigd wordt na ieder kopje koffie. De AutoMilkClean reinigt het melk reservoir na iedere zetbeurt. Tijdens het reinigingsprogramma calc’nClean wordt het apparaat ook gelijk ontkalkt. Dit optimaliseert de levensduur van je machine zodat u nog langer van heerlijke koffie kan genieten.

Specificaties

Design
Soort koffie Koffiebonen
Kastontwerp Ingebouwd
Kleur van het product Zwart
Soort bediening One Touch
Ingebouwd display Ja
Beeldscherm type TFT
Aantal spuiten 2
Prestatie
Koffiezetapparaat type Volledig automatisch
Koffiespecialiteit Cappuccino, Espresso, Espresso Macchiato, Koffie, Latte (Koffie verkeerd), Latte Macchiato, Ristretto, Melkschuimportie, Heet water
Capaciteit waterreservoir 2.4 l
Ingebouwde koffiebonenmolen Ja
Capaciteit koffiebonen 500 g
Regelbare malinginstellingen Ja
Instelbare temperatuur Ja
Instelbare koffiesterkte Ja
Ingebouwde melkopschuimer Ja
Instelbare melk hoeveelheid Ja
Melkreservoir Ja
Capaciteit melkreservoir 0.5 l
Zelfreinigend Ja
Melkopschuimmethode Melkreservoir
Ergonomie
Afneembaar waterreservoir Ja
Vaatwasserbestendig Ja
Verwijderbare morsplaat Ja
Indicatielampje Ja
Snoerlengte 1.7 m
Energie
Vermogen 1600 W
AC invoer voltage 220-240 V
AC invoer frequentie 50/60 Hz
Gewicht en omvang
Hoogte 45.5 cm
Breedte 59.4 cm
Diepte 37.5 cm
Nishoogte 45 cm
Nisbreedte 56 cm
Nisdiepte 40 cm
Smart Home
Smart Home Ready Ja
Productdetails
EAN 4242002916668
Merk Bosch
Type CTL636EB6

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,7 (6553 beoordelingen)