ATAG inductiekookplaat HI6271MV

1319,-
Thuis bezorgen: Nog 5 op voorraad
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

De moderne Atag inductiekookplaat HI6271MV maakt koken op maat echt mogelijk. Niets weerhoudt je ervan om op topchefniveau je eten te bereiden. Deze zeer zuinige inductiekookplaat is geheel af te stemmen op elk formaat pan of braadslee. De handige timerfunctie laat je tot op de seconde nauwkeurig je gerechten bereiden. Deze veilige kookplaat is duurzaam en gemakkelijk te reinigen.

Geschikt voor elk formaat pan of braadslee

Deze Atag inductiekookplaat HI6271MV heeft een groot voordeel, vergeleken met andere inductiekookplaten. Elke kookzone is te koppelen en geheel op maat in te stellen op elk formaat pan of braadslee dat je wilt gebruiken. Zolang je braadslee niet breder is dan 64 cm, garandeert de Atag inductiekookplaat HI6271MV je een gelijkmatige verwarming over zijn gehele oppervlakte. Je hebt dus nooit meer te maken met pannen die aan de rand te weinig energie ontvangen. Met dertien voorgeprogrammeerde energieniveaus kun je zowel langzaam sudderen als snel onder hoge temperatuur je vlees dichtschroeien.

Gemakkelijke bediening voor een resultaat op maat

Door zijn automatische panherkenning weet je zeker dat elke pan gelijkmatig verhit wordt. Zet je pan op je fornuis en de slimme sensoren doen de rest en zetten de kookzone al in stand-by modus. Je hoeft dan alleen nog de juiste intensiteit in te stellen. Bij ingewikkelde en gevoelige gerechten komt alles aan op een correcte timing. Je kunt elke pan op je fornuis maatwerk laten verrichten. Ofwel programmeer je de juiste intensiteit en kooktijd in, ofwel hou je de verstreken kooktijd nauwgezet in de gaten. Het bedienen van je Atag inductiekookplaat HI6271MV gaat heel gemakkelijk via de duidelijk af te lezen en snel reagerende tiptoetsfuncties. 

Efficiënt met energie en snel te reinigen

De Atag inductiekookplaat HI6271MV geeft je een vermogen van 7400 W. Omdat bij koken op inductiestroom zo min mogelijk restwarmte verloren gaat, is dit een zeer energie-efficiënte manier van koken. De kans is groot dat je concreet gaat besparen op je energierekening. Een inductiekookplaat heeft nog meer voordelen. Na gebruik is hij zeer snel schoon. Even afnemen met een natte doek en nabewerken met vetabsorberend papier en het duurzame veiligheidsglas van je kookplaat glimt weer als vanouds.

Specificaties

Design
Type kookplaat Inductie
Aantal branders/kookzones 4
Wokbrander Nee
Wokbrander positie Nvt
Combizone(s) Ja
Uitbreidbare zone(s) Nee
Materiaal pannendragers Glas
Ingebouwd display Ja
Technische details
Aantal vermogenniveau's 13
Warmhoudfunctie Ja
Prestatie
Boost functie Ja
Ergonomie
Soort bediening Touch
Timer Ja, 2 voor elke zone
Restwarmte-indicator Ja
Pan detectie Ja
Kinderslot Ja
Automatische uitschakeling Ja
Energie
Aangesloten vermogen (elektrisch) 7400 W
AC invoer voltage 220 - 240 V
Aantal fases 2 fase (Perilex stekker)
Gewicht en omvang
Hoogte 4.3 cm
Breedte 64.4 cm
Diepte 52.2 cm
Nishoogte 5.8 cm
Nisbreedte 56 cm
Nisdiepte 49 cm
Productdetails
EAN 8715393119872
Merk ATAG
Type HI6271MV

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (6155 beoordelingen)