Onze winkels zijn tijdelijk gesloten, maar telefonisch bereikbaar voor persoonlijk advies en bestellingen. Onze winkelmedewerkers bezorgen bij je thuis! Lees meer

Siemens inductiekookplaat (inbouw) EX875LYE3E

Siemens inductiekookplaat (inbouw) EX875LYE3E

1299,-
Thuis bezorgen: Verwachte levertijd 3 weken
 • Deze kookplaat moet aangesloten worden op een 2 fase perilex stopcontact. Controleer voor het bestellen je aansluiting. De kookplaat moet met een los verkrijgbare perilex stekker aangesloten worden op je bestaande perilex aansluiting.
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Alternatieven

Oeps, geen voorraad? Deze producten zijn wel op voorraad:

Siemens inductiekookplaat (inbouw) EX851FVC1E
999,-
Siemens inductie kookplaat EU631BEB2E
549,-
Siemens inductie kookplaat EE631BPB1E
549,-

Productinformatie

Bel met één van onze winkelmedewerkers  

Wij als BCC helpen je graag om snel en zorgeloos te genieten van je nieuwe inbouwapparatuur.

Nu onze winkels gesloten zijn, geven we graag telefonisch deskundig advies. Heb je vragen over de producten zowel qua functionaliteit als qua maatvoering? Een van onze medewerkers helpt je graag verder.

Bel tijdens openingstijden met een medewerker uit de winkel. Het telefoonnummer vind je bovenaan de winkelpagina van jouw BCC winkel.

Contactgegevens winkel

Deze 81 cm brede inductiekookplaat met FlexInduction Plus biedt zeer flexibele kookzones. Het systeem is uitgerust met quikStart-, powerBoost-, powerMove en powerManagement-functie. Hiernaast beschik je over een braadSensor met 5 temperatuurstanden en een kookSensor met Bluetooth connectie. Het overzichtelijk digitaal display en de handige dual lightSlider zorgen voor optimaal bedieningsgemak.

FlexInduction Plus: uitermate flexibel koken

Met de SIEMENS EX875LYE3E flexinductie kookplaat ervaar je optimaal warmtebeheer tijdens het koken. Onder de glasplaat zitten 4 ovale inductiespoelen, waarvoor je het vermogen op 17 standen kunt instellen. De kookplaat zelf is opgedeeld in 10 rechthoekige kookzones met een zeer accuraat systeem voor panherkenning. Zodra je een pan op meerdere zones plaatst, wordt het gemiddeld vermogen van de benutte inductiespoelen naar de pan geleid. Als je karbonaadjes al prachtig zijn aangebakken op zone 1+2, hoef je de pan slechts naar zone 2+3 te schuiven om ze nog een tijdje te laten doorsudderen.

Dankzij Flexinduction Plus is er ook geen beperking voor het gebruik van grillplaten en bijzondere pannen. Zowel op de linkerhelft (zone 1 t/m 4) als de rechterhelft (zone 7 t/m 10) van de kookplaat past met gemak een lange grillplaat of teppanyaki plaat. Voor extra grote sauteerpannen en gourmetpannen met een afwijkend formaat creëer je eveneens eenvoudig een plekje op de EX875LYE3E kookplaat van SIEMENS.

Het bijzondere bedieningsgemak van de SIEMENS EX875LYE3E

De dagelijkse maaltijd klaarmaken gaat stukken sneller en comfortabeler op deze innovatieve inductiekookplaat. Met de dual lightSlider regel je heel makkelijk en intuïtief het vermogen van de kookzones. Geavanceerde sensoren houden je gerechten in de gaten, terwijl je naar een televisieprogramma kijkt:

 • Een kookSensor ziet erop toe dat je aardappelen, pasta's en sauzen nooit overkoken. De sensor wordt magnetisch aan de pan gehecht en regelt via een Bluetooth verbinding het vermogen van de kookzone.
 • Een braadSensor zorgt voor een constante temperatuur in de pan. Je kunt vooraf uit 5 braadniveaus (temperatuurstanden) selecteren.

Voor alle kookzones is er een timer die de inductiespoel automatisch uitschakelt. De SIEMENS EX875LYE3E inbouw kookplaat met Flexinduction Plus past zich volledig aan jou aan, zodat je ontspannen kunt koken, bakken en braden.

Accessoires

Wpro reinigingsaccessoire VCS015
8,99

Specificaties

Design
Type kookplaat Inductie
Aantal branders/kookzones 4
Aantal elektronische kookzones 4
Wokbrander Nee
Wokbrander positie Geen wokbrander
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door BCC
 • Voor 18.00u besteld, morgen in huis
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

De services van BCC

Waarom moeilijk doen als BCC het kan? Laat je product door ons plaatsen of zelfs volledig installeren, zodat je er meteen van kunt genieten.

En wil je zonder onverwachte kosten genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

 • Plaatsen en aansluiten waar je maar wilt
 • Alles is meteen klaar voor gebruik
 • Je bent zeker van vakkundig werk
 • Je weet precies waar je aan toe bent
 • Verzekering met gratis reparatie of vervanging
Gratis
Gratis

Services

68,95
19,95

Verzekeren

79,95
85,95
1299,-

Gespreid betalen met krediet

Top