Bosch vaatwasser (inbouw) SMI46IS08N Outlet

Energielabel: A++
589,- 530,10
58,90 voordeel
Thuis bezorgen: Nog 1 op voorraad

Extra voordelig, want:

  • deuk aan de achterkant
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

De Bosch SMI46IS08N inbouw vaatwasser: superstil en superzuining

Zoek je een inbouw vaatwasser die superzuinig is in het verbruik en die een perfect schone vaat levert? De Bosch SMI46IS08N is uitgerust met de nieuwste Bosch-technologie!

Als er één apparaat onmisbaar is geworden in het huishouden, dan is dat wel e vaatwasser. Bosch heeft een uitstekende naam op het gebied van huishoudelijke apparatuur. De Bosch SMI46IS08N inbouw vaatwasser blinkt uit in prestaties, en dat dankzij de innovatieve en slimme Bosch-technologie die ervoor zorgt dat de machine nog minder energie en water verbruikt, terwijl hij toch een perfecte en glanzend schone vaat levert. Bovendien is hij superstil, zodat je hem met een gerust hart ’s nachts kunt laten draaien terwijl jij lekker ligt te slapen.

Het toppunt van innovatieve technologie

Deze inbouw vaatwasser mag met recht het toppunt van innovatieve technologie worden genoemd. Zo zorgt ActiveWater ervoor dat er water en energie worden gespaard door een gerichte afgifte van water. De verwarming gaat sneller en de verbeterde pompprestaties zorgen voor een betere watercirculatie. Zo zorgt deze innovatieve spoeltechnologie voor een optimale reiniging van je vaat. Daarnaast is de vaatwasser uitgerust met een AquaSensor. Deze past het waterverbruik aan aan de hand van het type vuil en de hoeveelheid vuil. Afhankelijk van de hoeveelheid vuildeeltjes en vetresten bepaalt de AquaSensor of de machine nog langer moet blijven spoelen. Zo spaar je water uit. Bovendien kun je de wasprogramma’s zo kiezen dat ze automatisch de hoeveelheid water, de temperatuur en de spoeltijd afstemmen op de hoeveelheid vuil. De Belasingssensor ten slotte bepaalt het gewicht van je vaat en stemt daar de hoeveelheid water op af. Daarmee bespaar je niet alleen op water, maar ook op stroom.

Hard voor vuil, zacht voor delicaat glaswerk

net zoals andere vaatwassers van Bosch is ook de SMI46IS08N uitgerust met een glasbeschermingssysteem. Dit meet de hardheid van het water en zorgt ervoor dat zacht water geen kans krijgt om glascorrosie te veroorzaken. Zo ben je ervan verzekerd dat je delicate glaswerk enje kostbare porselein zorgvuldig worden behandeld. Het Glass 40°-programma is een extra voorzichtig spoelprogramma dat ervoor zorgt dat je glazen met lagere temperaturen en een langere droogtijd perfect en glanzend schoon wordt. Met VarioSpeed kun je de was- en droogtijden halveren, terwijl je toch een perfect schone vaat hebt. Dat is handig bij een kleinere vaat.

Superstil en een handige timer

De Bosch SMI46IS08N heeft een geluidsniveau van slechts 40-45 dB. Daarmee is dit een van de stilste vaatwassers. De machine heeft een elektrisch aangestuurde motor en heeft een uitstekende geluidsisolatie. Zo kun je hem rustig ’s nachts laten draaien. De starttijd kun je van te voren instellen met de elektronische starttijd keuze.

Een superstille en superzuinige inbouw vaatwasser die altijd een perfect schone vaat levert. De Bosch SMI46IS08N is een machine waarmee je jarenlang vooruit kunt!

Specificaties

Design
Kastontwerp Inbouw
Geschikt voor IKEA® keuken Nee
Bestekvoorziening Korf
Prestatie
Aantal couverts 13
Geluidsniveau 44 dB
Uitgestelde start timer Ja
Startvertraging 24 uur
Temperatuur (max) 70 °C
Aantal wasprogramma's 6
AquaStop-functie Ja
Ergonomie
Resterende tijd indicatie Ja
Interieur verlichting nee
Kinderslot Ja
Glansmiddel indicator Nee
Zout indicator Ja
Aanpasbaar interieur Ja
Lengte watertoevoerslang 1.65 m
Lengte afvoerslang 1.9 m
Energie
Energie-efficiëntieklasse A++
Jaarlijks energieverbruik 262 kWu
Jaarlijks waterverbruik 2660 l
Netbelasting 2400 W
Gewicht en omvang
Hoogte 81.5 cm
Breedte 59.8 cm
Diepte 57.3 cm
Gewicht 35.31 kg
Nishoogte (max) 87.5 cm
Nishoogte (min) 81.5 cm
Nisbreedte 60 cm
Nisdiepte 55 cm
Paneelhoogte (min - max) 51.2 - 61.1 cm

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (6143 beoordelingen)