Let op! Er is een 'BCC' phishingmail in omloop. Lees meer

Inventum vaatwasser (inbouw) IVW6033A

Energielabel: A++

Inventum vaatwasser (inbouw) IVW6033A

369,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • Controleer vooraf of jouw frontpaneel geschikt is voor deze vaatwasser. Op onze kiesadvies pagina bij “Nismaten: hoogte frontpaneel” leggen we uit wat je dan moet opmeten. Bij de productspecificaties staan de minimale en maximale paneelhoogte van de vaatwasser.
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 61 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

INVENTUM IVW6033A

Met deze zuinige vaatwasser heb je de mogelijkheid om te kiezen uit zes wasprogramma's en kun je profiteren van het gemak van een verstelbare bovenkorf. De aanwezigheid van de start timer functie maakt het apparaat nog prettiger in gebruik.

Zuinigheid staat voorop

Het apparaat heeft een energie-efficiëntieklasse van A++ en verbruikt daarom maar 258 kilowattuur per jaar. Daarnaast gaat de vaatwasser ook nog eens zeer zuinig om met water. Per wasbeurt wordt er namelijk maar 12 liter water verbruikt.

Een vaatwasser met diverse functies

Dankzij de mogelijkheid om te kiezen uit zes verschillende wasprogramma's, kun je altijd een geschikt programma vinden dat de vuile vaat optimaal kan reinigen. Zo kun je bij een zeer vuile vaat bijvoorbeeld kiezen voor een intensief programma, maar bestaat er ook de optie om nog zuiniger met energie om te gaan en te kiezen voor de ECO-stand.

Naast de keuze uit diverse wasprogramma's heeft deze vaatwasser ook de luxe om vooraf te bepalen wanneer het apparaat moet gaan beginnen met het reinigen van de vaat. Dit kan drie uur later zijn, maar het is ook mogelijk om het reinigen zes of negen uur uit te stellen.

Maak het jezelf makkelijk

De vaatwasser heeft ruimte om 12 couverts optimaal te kunnen reinigen. Dankzij de aanwezigheid van een verstelbare bovenkorf hoef je nog minder keukenhulpmiddelen met de hand af te wassen. Wanneer je bijvoorbeeld een grote pan of grotere borden in de vaatwasser wilt plaatsen, kun je de bovenkorf verder omhoog zetten. Zo kun je de vaatwasser altijd zo efficiënt mogelijk indelen.

Vertrouw op Inventum

Behalve de voordelen van een verstelbare bovenkorf en een uitgestelde start timer functie, is het apparaat ook voorzien van een kinderslot én Aquastop. Hierdoor verdwijnt de kans op een eventuele lekkage. Al deze voordelen maken van deze Inventum het ideale apparaat om elke dag weer met vol vertrouwen in te zetten en tijd over te houden voor al het leuks dat het leven jou te bieden heeft.

Specificaties

Design
Kastontwerp Inbouw
Geschikt voor IKEA® keuken Nee
Droogsysteem Condensation
Verstelbare bovenkorf Ja
Ingebouwd display Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Gespreid betalen met krediet

Top