Coronavirus: de gevolgen voor je bestelling, installatie of winkelbezoek? Lees meer

Siemens vaatwasser (inbouw) SN578S36UE

Energielabel: A+++

Siemens vaatwasser (inbouw) SN578S36UE

899,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • Controleer vooraf of jouw frontpaneel geschikt is voor deze vaatwasser. Op onze kiesadvies pagina bij “Nismaten: hoogte frontpaneel” leggen we uit wat je dan moet opmeten. Bij de productspecificaties staan de minimale en maximale paneelhoogte van de vaatwasser.
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 61 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

Siemens vaatwasser (inbouw) SN578S36UE, stil, zuinig en duurzaam

De Siemens vaatwasser (inbouw) SN578S36UE is een zuinig toestel met een verbruik van slechts 211 kWu op jaarbasis. Het maakt deel uit van een A+++ klasse dankzij de iQdrive-motor. Deze zorgt ervoor dat de prestaties altijd optimaal zijn, ook bij korte programma's. Daarnaast is het ook een stil toestel. Met een geluidsniveau van 42 dB hoor je niet dat de machine aan het draaien is. En dat kan je zo vaak doen als je wil, want de machine is ronduit onverslijtbaar.

Optimaal gebruik van vaatwastabletten met de Siemens vaatwasser (inbouw) SN578S36UE

Tegenwoordig zijn er steeds betere vaatwastabletten op de markt. Wil je echter dat de machine hier gebruik van maakt, dan moet deze daarop voorzien zijn. Bij de Siemens vaatwasser (inbouw) SN578S36TE vallen de vaatwasblokjes rechtstreeks in de opvangbak dankzij de doseerAssistent. Een gerichte waterstraal lost ze vervolgens dadelijk op zodat ze gelijkmatig verspreid worden door het toestel. Een schitterende vaat is hier het resultaat van.

Siemens vaatwasser (inbouw) SN578S36UE, eenvoudig en snel inladen

Inladen van de vaat gaat sneller en eenvoudiger doordat de korf in de Siemens vaatwasser (inbouw) SN578S36UE voorzien is van special hendels waarmee de bovenkorf in drie stappen te verstellen is. Wanneer je grote pannen en potten hebt, is dit een enorm voordeel. De grote flexibiliteit van de varioFlexPro-korven bidet daarnaast extra ruimte gezien kopjeshouders, bordenhouders en het voorste rek inklapbaar zijn. Je kan de ruimte dus volledig naar wens indelen.

Ook beschikt de Siemens vaatwasser SN578S36UE over varioSpeedPlus; in minimale tijd perfect schoon en droog, omdat je programma’s tot maar liefst 66% kunt verkorten. Het brilliantShine-systeem zorgt voor extra glanzende en droge glazen.

Specificaties

Design
Kastontwerp Inbouw
Geschikt voor IKEA® keuken Nee
Droogsysteem Zeolite
Verstelbare bovenkorf Ja
Ingebouwd display Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Gespreid betalen met krediet

Top