Coronavirus: de gevolgen voor je bestelling, installatie of winkelbezoek? Lees meer

Zanussi AirDry vaatwasser (inbouw) ZDI22003XA

Energielabel: A+

Zanussi AirDry vaatwasser (inbouw) ZDI22003XA

469,-
Thuis bezorgen: Verwachte levertijd 3 weken
 • Controleer vooraf of jouw frontpaneel geschikt is voor deze vaatwasser. Op onze kiesadvies pagina bij “Nismaten: hoogte frontpaneel” leggen we uit wat je dan moet opmeten. Bij de productspecificaties staan de minimale en maximale paneelhoogte van de vaatwasser.
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 61 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser ZDI22003XA is zuinig en efficiënt

De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser ZDI22003XA is gemakkelijk in te delen en biedt je veel ruimte. Met weinig energie en waterverbruik was je alles in zo kort mogelijke tijd af. Deze afwasmachine zorgt bovendien voor een extra droge vaat,

Veel ruimte, op maat in te delen

De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser is in veel inbouwkeukens gemakkelijk in te bouwen. In deze afwasmachine vind je voldoende ruimte voor dertien complete couverts. Hij is voorzien van makkelijk op maat in te delen rekken, zodat je optimaal gebruik van je ruimte kunt maken. Met zijn AirDry-technologie zorgt deze machine ervoor dat je vaat zo droog mogelijk uit de machine komt. Je zult nooit meer last hebben van vochtrestjes of hinderlijke watervlekken op je borden en bestek.

Handige opties om je vaat sneller schoon te krijgen

Als je weinig vaat te wassen hebt, maar je hebt het wel snel nodig, kies dan voor het handige Quick 60°-programma. In een mum van tijd is alles schoon en kun je verder. De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser heeft een aantal handige voorgeprogrammeerde functies. Een hiervan is de speciale stand voor extra vuile vaat. In deze stand verwijderen speciaal gerichte waterstralen met een temperatuur van 70° C zelfs de meest hardnekkige verontreinigingen. Aan het eind van een cyclus gaat de deur van je machine een beetje open, zodat de AirDry-technologie zijn werk kan doen. Je glaswerk en bestek berg je meteen op, zonder de noodzaak alles eerst te poleren.

Weinig geluid en zuinig met water en energie

De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser heeft een ingebouwde startvertrager. Je kunt de start van elke afwascyclus 3 uur uitstellen, bijvoorbeeld om gebruik te maken van goedkope nachtstroom. Als je op bed ligt, zal zijn geluid je niet wakker houden. Met een geluidsniveau van slechts 49 dB is deze Zanussi een stille machine. Op jaarbasis verbruikt hij ongeveer 295 kWu aan stroom. Vergeleken met andere afwasmachines in zijn klasse is dit beslist zuinig. De Zanussi AirDry inbouw vaatwasser is ingedeeld in de extra zuinige energie-efficiëntieklasse A+. Je kunt met deze Zanussi aardig besparen op je energierekening.

Specificaties

Design
Kastontwerp Inbouw
Geschikt voor IKEA® keuken Nee
Bestekvoorziening Korf
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door BCC
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Gespreid betalen met krediet

Top