Coronavirus: de gevolgen voor je bestelling, installatie of winkelbezoek? Lees meer

Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S03JE

Energielabel: A++

Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S03JE

669,-
Thuis bezorgen: Verwachte levertijd 3 weken
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 61 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Alternatieven

Oeps, geen voorraad? Deze producten zijn wel op voorraad:

Siemens vaatwasser (onderbouw) SN436S01GE
599,99

Productinformatie

Siemens SN436S03JE vaatwasser onderbouw

Met de Siemens SN436S03JE vaatwasser zijn borden, glazen, bestek, potten en pannen in een handomdraai klaar om weer te gebruiken. Deze vaatwasser is uitgerust met een varioSpeed Plus systeem om tot drie keer sneller de afwas te reinigen en drogen dan andere machines. Je kiest zelf of je gebruik maakt van de verkorte tijd met een druk op de knop. De display laat dadelijk zien hoe snel de vaatwasser klaar zal zijn.

Behalve snel is de Siemens SN436S03JE ook krachtig en functioneel optimaal. Een aquaSensor controleert hoe vuil het spoelwater is en past daarna automatisch zowel de temperatuur als de hoeveelheid water zijn om een perfect schone afwas te garanderen. Er zijn verschillende programma's waaruit je kunt kiezen waaronder een glasbeschermingsstand met zacht water en een hoogtechnologische warmtewisselaar die al je glaswerk beschermt.

Flexibel inladen dankzij de verstelbare korf van de Siemens SN436S03JE

Wanneer je de vaatwasser aan het inladen bent, wil je natuurlijk zoveel mogelijk servies in een keer schoonmaken. De Siemens SN436S03JE is voorzien van een bovenkorf die je zelf in hoogte kunt verstellen. Of je nu je grote borden bovenaan of onderaan wil plaatsen, je kiest zelf hoe je de korf instelt in functie van het servies dat je in de machine wil zetten. Dankzij de speciale hendels is het eenvoudig om de korf te verstellen en gaat inladen een stuk sneller en eenvoudiger.

Zodra alles ingeladen is, kies je het programma dat aansluit bij de afwas. Vervolgens voeg je een afwastablet toe in het hiervoor voorziene bakje en zet je de vaatwasser op. Dankzij de doseerAssistent komt het afwasblokje rechtstreeks in het opvangbakje terecht. Vervolgens zorgt een gerichte waterstraal ervoor dat het snel en volledig oplost. Er is een gelijkmatige verspreiding van het wasmiddel in de machine zodat alles perfect schoongemaakt wordt en er geen vlekjes of etensresten achterblijven. En dit is niet het enige vlak waarop de Siemens SN436S03JE zuinig is. Ook waar het energie betreft, is de vaatwasser een voltreffer. Met een A++ energie-efficiëntieklasse kun je rekenen op een laag verbruik en uitmuntende resultaten bij elke afwas.

Specificaties

Design
Kastontwerp Onderbouw
Geschikt voor onderbouw (bovenkant open) Ja
Geschikt voor IKEA® keuken Nee
Droogsysteem Heat exchanger
Verstelbare bovenkorf Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorgininformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door BCC
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorgininformatie

Gespreid betalen met krediet

Top