Coronavirus: de gevolgen voor je bestelling, installatie of winkelbezoek? Lees meer

Miele vaatwasser (inbouw) G 7152 SC VI

Energielabel: A+++

Miele vaatwasser (inbouw) G 7152 SC VI

1399,-
Thuis bezorgen: Verwachte levertijd 3 weken
 • Controleer vooraf of jouw frontpaneel geschikt is voor deze vaatwasser. Op onze kiesadvies pagina bij “Nismaten: hoogte frontpaneel” leggen we uit wat je dan moet opmeten. Bij de productspecificaties staan de minimale en maximale paneelhoogte van de vaatwasser.
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Alternatieven

Oeps, geen voorraad? Deze producten zijn wel op voorraad:

Miele vaatwasser (inbouw) G 5077 SC VI XXL
999,-
Miele vaatwasser (inbouw) G 5274 SC VI
1199,-
Miele vaatwasser (inbouw) G 5072 VI
899,-

Productinformatie

Kwaliteit, energiezuinigheid en een brandschone vaat: daar staat de Miele G 7152 SC VI voor. Zoals je van een Miele mag verwachten, beschikt dit toestel over heel wat vernieuwende technologieën. Nadat het wasprogramma voltooid is, opent de deur zich bijvoorbeeld vanzelf tot op een kleine kier, waardoor het laatste restje vocht op een natuurlijke manier verdampt. Met een maximaal geluidsniveau van 43 dB is dit een van de stilste vaatwassers die er bestaat.

Grote keuze aan vaatwasprogramma’s

De G 7152 SC VI zou geen Miele zijn als het toestel niet was uitgerust met verschillende handige en energiezuinige snufjes. Bij dit toestel meten sensoren bij het begin van een vaatwasprogramma bijvoorbeeld de graad van bevuiling. Het toestel past daarop het water- en het energieverbruik aan. Er zijn diverse wasprogramma’s. Zo heeft de Miele G 7152 SC VI een programma dat zelfs de meest delicate glazen met zorg behandelt. Een ander handig programma heeft een watertemperatuur van 70°C. Je gebruikt dit voor sterk vervuilde pannen of ovenschalen. Wil je snel even kopjes en schoteltjes schoonmaken? Dan laat je een QuickPowerWash van 58 minuten lopen. Is een vaatwasprogramma afgelopen, dan hoor je een akoestisch eindsignaal. 

Miele G 7152 SC VI: de stille kracht in je keuken

Het bedieningspaneel van deze vaatwasser bevindt zich aan de binnenkant van de deur, waardoor je keuken een strak en sober uiterlijk heeft. Het deurpaneel monteer je met het deur-op-deur systeem, met extra veel plaats voor het toestel als resultaat. Maar ook als je in het toestel kijkt, sta je versteld. De vaatwasser is bijvoorbeeld uitgerust met een riante besteklade, wat handig is omdat je zo het bestek steeds aan het handvat kunt vastnemen. Dankzij het A+++ label, is dit toestel bijzonder energiezuinig. De vaatwasser verbruikt dan ook maar 0,73 kWh per wasbeurt. Je kunt het toestel ook nog eens op de warmwaterleiding aansluiten om extra energie te besparen. Kortom, ben je op zoek naar een hoogtechnologische en energiezuinige vaatwasser als stille kracht in je keuken, dan is de Miele vaatwasser (inbouw) G 7152 SC VI jouw volgende aanwinst!

Accessoires

Wpro magnetische ontkalker MWC171
29,99
WPRO anti-kalk en ontvetter Des131
19,99

Specificaties

Design
Kastontwerp Inbouw
Geschikt voor onderbouw (bovenkant open) Ja
Geschikt voor IKEA® keuken Faktum
Ingebouwd display Nee
Bestekvoorziening Mand
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door BCC
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

De services van BCC

Waarom moeilijk doen als BCC het kan? Laat je product door ons plaatsen of zelfs volledig installeren, zodat je er meteen van kunt genieten.

En wil je zonder onverwachte kosten genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

 • Plaatsen en aansluiten waar je maar wilt
 • Alles is meteen klaar voor gebruik
 • Je bent zeker van vakkundig werk
 • Je weet precies waar je aan toe bent
 • Verzekering met gratis reparatie of vervanging
Gratis
Gratis

Services

19,95
98,95
34,95
49,95
19,95
24,95

Verzekeren

99,95
139,95
1399,-

Gespreid betalen met krediet

Top