Miele vaatwasser (inbouw) G4380VI

Energielabel: A++
789,-
Thuis bezorgen: 15 dagen

Productinformatie

Zuinig zonder in te leveren op comfort

Met de Miele inbouw vaatwasser G4380VI bespaar je energie zonder dat je hiervoor in hoeft te leveren op comfort. Was 13 couverts tegelijk, deel de rekken precies in zoals jij wilt en geniet van het gebruiksgemak van de ComfortClose deur.

Optimaal gebruiksgemak

Deze inbouw vaatwasser van Miele is erop gericht om jouw leven in de keuken makkelijker te maken. Dat begint met genoeg plek voor al je vaat. Dankzij de flexibele rekindeling is er altijd ruimte, of dat nu 20 borden zijn na een familiediner of een boel pannen na een dag in de keuken. In de bestekkorf kun je maar liefst 13 couverts kwijt. Aangekoekte etensresten zijn geen probleem voor deze Miele die dankzij een maximale temperatuur van 75°C alle vaat zonder strepen schoon krijgt.

ComfortClose

De Miele inbouw vaatwasser G4380VI is uitgerust met de ComfortClose functie. Hierdoor kan je niet alleen de deur van de vaatwasser zonder enkele moeite openen en sluiten, je kunt de deur ook in elke gewenste stand laten staan.

SensorDry

Het inruimen van de vaatwasser kost doorgaans minder tijd dan het uitruimen. De Miele inbouw vaatwasser G4380VI helpt je om tijd te besparen door ervoor te zorgen dat het vaatwerk droog is aan het eind van het programma. De slimme sensordroging zorgt altijd voor een optimaal droogresultaat zodat je het schone servies meteen in je keukenkastjes kunt zetten.

Energie besparen

Deze vaatwasser van Miele gebruikt aanzienlijk minder water je zou verbruiken als je met de hand afwast. Behalve water bespaar je ook energie tijdens elk programma dankzij het A++ energielabel. Nog meer energie kun je besparen door gebruik te maken van de startuitstel functie, waarmee je de vaatwasser tijdens de voordelige daluren van het stroomtarief kunt laten draaien. De Miele inbouw vaatwasser G4380VI helpt je een handje in de keuken. Het apparaat scoort hoog op gebruiksgemak en zorgt er tegelijkertijd voor dat je moeiteloos energie bespaart. Bovendien kun je hem volledig integreren in je keukenblok, zodat je hem niet eens ziet als de ComfortClose deur dicht zit.

Specificaties

Design
Kastontwerp Volledig ingebouwd
Geschikt voor IKEA® keuken Faktum
Bestekvoorziening Bestekkorf
Prestatie
Aantal couverts 13
Geluidsniveau 46 dB
Uitgestelde start timer Ja
Startvertraging 24 uur
AquaStop-functie Ja
Ergonomie
Resterende tijd indicatie Ja
Lengte watertoevoerslang 1.6 m
Lengte afvoerslang 1.5 m
Energie
Energie-efficiëntieklasse A++
Jaarlijks energieverbruik 262 kWu
Jaarlijks waterverbruik 3360 l
Netbelasting 2100 W
Gewicht en omvang
Nishoogte (min) 80.5 cm
Nisbreedte 60 cm
Nisdiepte 57 cm
Paneelhoogte (min - max) 65.0 - 77.0 cm
Productdetails
EAN 4002516062219
Merk Miele
Type G4380VI

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,7 (5854 beoordelingen)