Siemens Home Connect vaatwasser (inbouw) SX678X36TE

Energielabel: A+++
887,-
Thuis bezorgen: Nog 5 op voorraad
  • Gratis bezorging en retourneren
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

De Siemens SX678X36TE inbouw vaatwasser is zuinig en zeer snel

De Siemens SX678X36TE vaatwasser is een uitstekende keuze voor je inbouwkeuken. Hij heeft een zeer efficiënte indeling die je meer afwasruimte geeft. Ook kan hij zeer snel werken, gebruikt hij erg weinig water en is hij bijzonder zuinig met energie.

Extra ruimte, gemakkelijk in te delen

De Siemens SX678X36TE inbouw vaatwasser is een goede keuze als je in jouw inbouwkeuken een nis hebt van 60 x 55 cm. Je nishoogte moet tussen 86,5 en 92,5 cm bedragen. Deze inbouwvaatwasser projecteert alle informatie over zijn wasprogramma makkelijk af te lezen op je vloer. Hiervoor zorgt zijn handige timeLight-functie, een innovatie van Siemens. De twee LED-lampen in je vaatwasser geven je een goed zicht op je binnenruimte, waardoor je makkelijker je vaat in kunt delen. De draagkorven van Siemens zijn eenvoudig op maat in te delen, zodat je echt efficiënt met je ruimte om kunt springen. Door zijn AquaStop-functie loop je geen enkel risico op een overstroming, ook niet als het filter van je vaatwasser verstopt zit.

Moderne technologie voor een optimaal schone vaat

De Siemens SX678X36TE inbouw vaatwasser maakt gebruik van een handige AquaSensor. Deze slimme sensor meet de vervuilingsgraad van het spoelwater en past automatisch de hoeveelheid water aan. Nooit te veel water, maar altijd genoeg. Met zijn acht voorgeprogrammeerde afwasprogramma's die nauwkeurig zijn afgesteld op verschillende soorten vaat, geeft deze vaatwasser je altijd een uitstekend resultaat. Om je vaat goed te drogen gebruikt Siemens in deze vaatwasser zeoliet, een stof die zeer goede absorberende eigenschappen heeft. Daardoor wordt je vaat beter en sneller droog. Soms is het niet nodig om een compleet wasprogramma af te werken. Kies dan voor de varioSpeed Plus-optie. Hiermee kan een afwascyclus met 66 % worden verkort.

Goede prestaties en zeer zuinig met energie en water

De Siemens SX678X36TE inbouw vaatwasser gebruikt per afwascyclus slechts 7,5 liter water. Dit is heel goed voor het milieu en je gaat aanzienlijk besparen bij je waterleverancier. De zeer energiezuinige iQdrive-motor zorgt ervoor dat je ook bij je energiemaatschappij echt kunt besparen. Met een jaarverbruik van 211 kWu is deze Siemens vaatwasser ingedeeld in de bijzonder energiezuinige klasse A+++.

Specificaties

Design
Kastontwerp Volledig ingebouwd
Geschikt voor IKEA® keuken Nee
Prestatie
Aantal couverts 13
Droogklasse A
Geluidsniveau 42 dB
Uitgestelde start timer Ja
Startvertraging 24 uur
Aantal wasprogramma's 8
AquaStop-functie Ja
Glasbescherming Ja
Ergonomie
Resterende tijd indicatie Ja
Kinderslot Ja
Energie
Energie-efficiëntieklasse A+++
Jaarlijks energieverbruik 211 kWu
Jaarlijks waterverbruik 2100 l
Netbelasting 2400 W
Gewicht en omvang
Hoogte 86.5 cm
Breedte 59.8 cm
Diepte 55 cm
Nishoogte (max) 92.5 cm
Nishoogte (min) 86.5 cm
Nisbreedte 60 cm
Nisdiepte 55 cm
Paneelhoogte (min - max) 70.5 - 77.5 cm
Smart Home
Smart Home Ready Ja
Productdetails
EAN 4242003769324
Merk Siemens
Type SX678X36TE

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (5074 beoordelingen)