AEG espresso apparaat (inbouw) KKE884500M

Ben je een koffieliefhebber die van luxe en gemak houdt? Gun jezelf dan een AEG KKE884500M inbouw koffiemachine. Je zult … meer

Zet op verlanglijst
€ 1.499,00
Nog 4 op voorraad
Afhalen in de winkel mogelijk

Inbouw koffiemachines van AEG

Voor de echte koffieliefhebber heeft BCC inbouw koffiemachines van AEG in het assortiment. Deze exclusieve apparaten integreer je naadloos in je keuken. Heb je een exemplaar uitgekozen? Dan zit het werk er voor jou op, want wij kunnen de rest voor je regelen. BCC bezorgt de koffiemachine niet alleen bij je thuis, we kunnen deze ook compleet voor je installeren. Zo kan jij binnen de korste keren genieten van een heerlijke kop koffie uit je eigen AEG.

Koffie in een handomdraai

AEG biedt je met hun inbouw koffiemachines het toppunt van gemak en luxe. In een handomdraai maak je een perfecte kop koffie van de hoogste kwaliteit, gewoon in je eigen keuken. Van dit knappe staaltje technologie heb je elke dag plezier. Doordat je moeiteloos je favoriete koffie zet, geniet je er des te meer van. Ook als je bezoek hebt, is een koffiemachine ideaal. Sommige exemplaren van AEG laten je maar liefst zes koppen koffie per keer zetten dankzij de MultiCup functionaliteit. Twee koppen tegelijk kan natuurlijk ook, zodat je na een dinner samen met je partner van je koffie kunt genieten.

Koffiespecialiteiten voor elke smaak

Met een inbouw koffiemachine van AEG maak je verschillende soorten koffiespecialiteiten. Een snelle espresso voordat je naar kantoor gaat bijvoorbeeld, of een latte macchiato op een zondagochtend. Natuurlijk zet je ook een klassieke zwarte koffie en een cappuccino met een perfecte schuimlaag met het apparaat. Wat je favoriete koffie ook is, AEG laat je deze bereiden met slechts een druk op de knop.

Elegante vormgeving

De chique uitstraling van AEG koffiemachines tilt je hele keuken naar een hoger niveau. De strakke vormgeving past in iedere keuken en blijft elegant door de jaren heen. De hoogwaardige techniek zorgt ervoor dat de smaak van je koffiebonen volledig tot zijn recht komt. Er zijn machines voor verse koffiebonen, voor gemalen koffiebonen en voor beide. Met een gemiddelde capaciteit van 200 gram bonen en een ruim waterreservoir ben je altijd klaar voor meerdere koppen koffie.