Main image

AEG inductiekookplaat (inbouw) HK8542H0XB

815,01
Direct leverbaar — Voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging en retourneren
  • 2 jaar garantie
  • Installatieservice door onze experts
  • 14 dagen bedenktijd

Product informatie

Een inductiekookplaat die je leven verrijkt

De AEG HK8542H0XB is een vernuftige inductiekookplaat die je helpt om elk gerecht te laten slagen. Koken is leuker en makkelijker door slimme extra's zoals de CountUp Timer en OptiHeat Control.

Beter, sneller en veiliger koken

Met de AEG HK8542H0XB kook je al je gerechten beter, sneller en veiliger. De inductiekookplaat is geschikt voor iedereen, van eitjesbakker tot professionele chef. De zwarte VITRAMIC kookplaten in een RVS kader staan prachtig op je aanrecht. Als je deze inductiekookplaat eenmaal hebt getest, wil je nooit meer terug. Koken is nog nooit zo leuk en intuïtief geweest.

Optimaal gebruiksgemak in de keuken

Het bedienen van de inductiekookplaat gaat gemakkelijk en intuïtief. DirectControl laat je alles instellen met de sensortoetsen op de kookplaat. Meer dan één vinger heb je niet nodig. Zelfs de afzuigkap bedien je rechtstreeks vanaf de kookplaat met Hob²Hood. De powerbooster-functie helpt je om gerechten sneller op te warmen. Extra handig is de CountUp Timer die bijhoudt hoe lang je een gerecht al aan het bereiden bent. Geen gedoe meer met een kookwekker of onthouden wanneer je de pasta in de pan deed.

Een perfect resultaat dankzij professionele werkruimte

Het kookvlak van de AEG HK8542H0XB is extra groot. Dat geeft je alle ruimte die je nodig hebt om je gerechten optimaal te bereiden. Bovendien heb je ook plek voor professionele pannen die groter van formaat zijn. De pannen op de kookplaat worden automatisch herkend, ongeacht hun formaat.

Slim met energie

Inductie is de meest milieuvriendelijke manier van koken en met de HK8542H0XB brengt AEG de energiebesparing naar een nog hoger niveau. OptiHeat Control houdt de hoeveelheid restwarmte per zone bij, zodat deze optimaal kan worden gebruikt om energie te besparen. De slimme Öko Timer schakelt de verwarming van de kookzone al enkele minuten voor de eindtijd van het koken uit. Zo kan de restwarmte efficiënt worden gebruikt zonder dat dit van invloed is op het kookproces. De AEG HK8542H0XB is een slimme inductiekookplaat die alles in huis heeft om jou te helpen in de keuken. Met eigenschappen als de CountUp Timer, OptiHeat Control en de Öko Timer kook je niet alleen makkelijker maar ook zuiniger en veiliger.

Specificaties

Design
Type kookplaat Inductie
Aantal branders/kookzones 4
Aantal elektronische kookzones 4
Wokbrander Nee
Wokbrander positie Geen wokbrander
Combizone(s) Nee
Uitbreidbare zone(s) Nee
Materiaal pannendragers Glas
Materiaal bovenkant Glas
Ingebouwd display Ja
Kastontwerp Ingebouwd
Kleur van het product Zwart
Technische details
Aantal vermogenniveau's 14
Warmhoudfunctie Nee
Prestatie
Boost functie Ja
Ergonomie
Soort bediening Touch
Controle positie Boven rechts
Elektronische ontsteking Ja
Timer Ja
Restwarmte-indicator Ja
Pan detectie Ja
Kinderslot Ja
Automatische uitschakeling Ja
Lengte snoer 1.5 m
Energie
Energie-efficiëntieklasse Geen
Aangesloten vermogen (elektrisch) 7400 W
AC invoer voltage 220-240 V
Gewicht en omvang
Breedte 76.6 cm
Diepte 51.6 cm
Nisbreedte 75 cm
Nisdiepte 49 cm
Nishoogte 5 cm

Product reviews

Top