Zanussi keramische kookplaat ZEV6340FBA

239,-
Thuis bezorgen: Op voorraad
  • Gratis bezorging en retourneren
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 65 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

De elegante Zanussi keramische kookplaat ZEV6340FBA

Natuurlijk heeft iedereen zijn voorkeur waar het gaat om de prettigste manier om te kokkerellen, maar het voordeel van een elektrische kookplaat is dat deze overal makkelijk kan worden geplaatst en er eveneens heel elegant uitziet. De Zanussi ZEV6340FBA heeft daarbij ook eens een easy-touchbediening, waarmee je met één aanraking de perfecte warmte-instelling voor je gerecht kan selecteren.

De voordelen van de Zanussi ZEV6340FBA

Een keramische kookplaat heeft een gladde oppervlakte en is daardoor eenvoudig schoon te houden. Je kunt er heel eenvoudig een doek overheen halen om het vuil te verwijderen. Door het gladde oppervlakte is het keramisch koken altijd hygiënischer dan andere kookplaten. Ook gaat een keramische kookplaat veel langer mee dan de overige opties. Gemiddeld bedraagt de levensduur van een elektrische kookplaat wel 15 tot 20 jaar. Daarbij ziet een kookplaat zoals de Zanussi ZEV6340FBA er ook na langdurig gebruik nog mooi uit. Deze keramische kookplaat is een sieraad voor elke keuken; van klassiek tot modern. Door het strakke design gaat het model namelijk vloeiend op in het interieur.

De Zanussi ZEV6340FBA, een topper in prestaties

De ZEV heeft een vermogen van 6500 watt. Hiermee kun je dan ook naar hartenlust kokkerellen. Door de makkelijke instelling van de juiste temperatuur door de easy touch-bediening weet je zeker dat jouw gerecht op de juiste temperatuur wordt bereid voor consumptie. Bovendien is deze keramische kookplaat heel erg snel op temperatuur. Daardoor is water bijvoorbeeld eerder aan de kook en zijn je gerechten sneller klaar. De Zanussi keramische kookplaat ZEV6340FBA werkt dan ook heel efficiënt. Doordat de drie kookzones verschillende afmetingen hebben, kun je altijd een passend gedeelte voor je pan vinden. Op die manier maak je optimaal gebruik van de elektrische kookplaat en wordt de energie op een bewuste manier gebruikt. Koken wordt nog leuker op de mooie keramische kookplaten van de Zanussi ZEV6350FBA.

De Zanussi ZEV6340FBA is een handige keramische kookplaat die met één luchtige aanraking bediend kan worden. Doordat er verschillende instellingen mogelijk zijn, kun je elk gerecht op de juiste temperatuur klaarmaken. Bovendien warmt de kookplaat erg snel op.

Specificaties

Design
Type kookplaat Electric
Aantal branders/kookzones 4
Aantal elektronische kookzones 4
Wokbrander Nee
Wokbrander positie Geen wokbrander
Combizone(s) Nee
Uitbreidbare zone(s) Nee
Materiaal pannendragers Glas
Materiaal bovenkant Keramisch
Ingebouwd display Ja
Grote brander/kookzone 2300 W
Normale brander/kookzone 1800 W
Sudder brander/kookzone 1200 W
Grote brander/kookzone diameter 21 cm
Normale brander/kookzone diameter 18 cm
Sudder brander/kookzone diameter 14.5 cm
Kastontwerp Ingebouwd
Kleur van het product Zwart
Technische details
Aantal vermogenniveau's 9
Warmhoudfunctie Nee
Prestatie
Boost functie Nee
Ergonomie
Soort bediening Touch
Controle positie Bovenkant
Timer Nee
Restwarmte-indicator Ja
Pan detectie Nee
Kinderslot Nee
Automatische uitschakeling Ja
Energie
Energie-efficiëntieklasse Geen
Vermogen 6500 W
AC invoer voltage 2 X 230 V
Gewicht en omvang
Hoogte 3.8 cm
Breedte 59 cm
Diepte 50.6 cm
Nisbreedte 56 cm
Nisdiepte 49 cm
Nishoogte 3.8 cm

Product reviews

Top