Liebherr vriezer (onderbouw) SUIG1514-20

SmartFrost Met SmartFrost wordt de rijpvorming in het interieur en op de levensmiddelen sterk verminderd. Hierdoor is … meer

Zet op verlanglijst
€ 999,00
Nog 2 op voorraad

Zanussi vriezer (onderbouw) ZQF11430DA

In één oogopslag Bespaar jezelf het openen van elke lade. In één oogopslag kun je zien wat je in de vriezer bewaart, dankzij … meer

Zet op verlanglijst
€ 440,00
5 dagen

Gratis bezorging van al je bestellingen


Siemens vriezer (onderbouw) GU15DA55

Eten weggooien hoeft niet meer, want met deze 4-sterren onderbouw vriezer vries je alles moeiteloos in. Met de knop … meer

Zet op verlanglijst
€ 504,00
15 dagen

Bosch vriezer (onderbouw) GUD15A50

A+ vrieskast, netto inhoud 98 liter, Super-vries systeem, 3 transparante diepvriesladen.

Zet op verlanglijst
€ 479,00
5 dagen

Installatieservice door onze experts


ATAG vriezer (onderbouw) KU1190C

Onderbouw vriezer met 3 laden Soft-close Met de soft-close deursluiting gaat de deur automatisch dicht vanaf een hoek van 20 … meer

Zet op verlanglijst
€ 699,00
15 dagen

Etna vriezer (onderbouw) VVO182

Onderbouw geïntegreerde vrieskast (82cm) met een netto volume van 86 liter.

Zet op verlanglijst
€ 419,00
15 dagen

Handig om te weten wanneer je een onderbouw vriezer zoekt

Een begrip dat je vaak tegen zal komen wanneer je onderbouw vriezers bekijkt, is het deur-op-deur systeem. Dit wordt ook wel de vlakscharniertechniek genoemd en betekent dat de deur van de vriezer vastzit aan de deur van het keukenmeubel. Bij deze techniek zit er geen ruimte tussen de deur en het keukenmeubel. Sommige vriezers hebben het sleepdeur systeem. Hierbij wordt de deur van de vriezer bij de handgreep aan het keukenmeubel gekoppeld. De meeste vriezers bij BCC zijn voorzien van het naadloze deur-op-deur systeem.

Inhoud

De netto inhoud van een vriezer geeft weer wat de opbergcapaciteit is. Naast het aantal liters is voor jou belangrijk hoeveel, en wat voor producten je in de vriezer wilt bewaren. Wil je regelmatig taarten of pizza's invriezen, dan is het belangrijk dat de lades van de vriezer diep zijn.

Capaciteit

De capaciteit van een vriezer wordt weergegeven met een aantal kg per 24 uur. Heb je regelmatig grote hoeveelheden in één keer om in te vriezen, dan is een grotere capaciteit voor jou belangrijk.

NoFrost-systeem

Tegenwoordig zijn een aantal vriezers uitgerust met het handige NoFrost-systeem. Dit houdt in dat de luchtvochtigheid van de vriezer naar buiten wordt getransporteerd. De etenswaren worden bevroren met gekoelde circulatielucht en er ontstaat geen ijsafzetting. Met het NoFrost systeem in een vriezer hoef je niet meer te ontdooien.

Klimaatklasse van de vriezer

Een vriezer functioneert het beste in een bepaalde omgevingstemperatuur. Dit kan betekenen dat je een vriezer in een andere klimaatklasse nodig hebt in je keuken, dan in je schuur het geval is. Let er dus goed op in welke ruimte je de vriezer wilt plaatsen en hou er rekening mee tijdens de aanschaf.

Onderbouw vriezers bij BCC

We hopen dat we je op weg hebben geholpen met je zoektocht naar een goede vriezer. BCC heeft een prettig, ruim assortiment in verschillende prijsklassen en vertrouwde merken. Denk bijvoorbeeld aan Atag, Bosch en Siemens.