TEFAL Perfectmix+ BL811D RVS

Vergelijk prijzen van € 87 tot € 139.99 van 3 winkels. De laagste prijs voor de TEFAL Perfectmix+ BL811D RVS vind je bij Coolblue.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 97,-
€ 87,-
Nieuw € 98,-
€ 88,-
Nieuw € 139,99
€ 98,-
Nieuw € 139,99
€ 79,99
Nieuw € 167,99

Productomschrijving

Tot 50% fijnere resultaten met de Tefal Perfectmix+ high speed blender

Met de Perfectmix+ high speed blender ervaar je de ultieme blendervaring. Dankzij de Tripl'Ax-technologie die 6 roestvrijstalen messen combineert met 3 elkaar aanvullende bewegingen voor perfecte resultaten, ongeacht de ingrediënten. De krachtige 1200W motor staat garant voor snelle resultaten, terwijl 3 vooraf ingestelde programma's en een verlichte snelheidskeuzeknop zorgen voor gebruiksgemak.


Voor het hele gezin

De grote kan van deze blender is ideaal voor het hele gezin en is gemaakt van hittebestendig glas dat niet breekt bij sterke temperatuurwisselingen. Een verlichte snelheidskeuzeknop met pulsestand zorgt voor complete controle en de roestvrijstalen messen zijn uitneembaar, zodat het geheel gemakkelijk te reinigen is. Ten slotte beschikt hij over een luchtkoelingssysteem om oververhitting te voorkomen en een stamperaccessoire voor extra gemak.

Specificaties

Categorieën blender, Tefal blender
Vaatwasmachinebestendige accessoires Ja
Opslag van kabels Ja
Pallet hoogte 121,4 cm
Pakhoogte 344 mm
Breedte van de verpakking 226 mm
Pallet breedte 80 cm
Materiaal van de mengbeker Metaal
Menge pro Container (20 ft) 864 stuk
Menge pro Container (40 ft) 1776 stuk
Menge pro intermodalem Container (40ft, HC) 2156 stuk
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.