SodaStream flessen Hipster 3-pack 1L

0 reviews
SodaStream flessen Hipster 3-pack 1L

Uit het assortiment

SodaStream flessen Hipster 3-pack 1L

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Voordeelpakket flessen voor SodaStream Spirit, Source, Play en Power soda maker

Je hebt verschillende redenen om herbruikbare flessen voor je SodaStream soda maker aan te schaffen. Bijvoorbeeld voor elk gezinslid een fles, voor de creatieveling die meerdere smaken op voorraad wil in de koelkast, als de fles simpelweg aan vervanging toe is of in het geval dat ze er superleuk uitzien. Aangezien er continu koolzuurdruk op de fles zit, is de fles te gebruiken tot de houdbaarheidsdatum die op de fles vermeld staat. De fles bevat een hermetisch afsluitbare zwarte dop die ervoor zorgt dat de inhoud van de fles lekker lang van smaak en vol prik blijft.

Milieubewust op pad met een SodaStream fles

De drie literflessen zijn niet vaatwasser bestendig. Desalniettemin, is het een milieubewuste keuze gebruik te maken van de herbruikbare flessen van SodaStream in plaats van de plastic flesjes die na één keer gebruik direct weer weggegooid moeten worden. Tevens zijn de herbruikbare flessen BPA-vrij. Kortom, met een SodaStream in huis bespaar je niet alleen op de frisdrankkosten, maar ook op het aantal flessen waar je normaliter uit drinkt!

Specificaties

Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking 3 stuk(s)
Kenmerken
Soort Herbruikbare flessen
Merkcompatibiliteit Sodastream Spirit, Source, Play en Power
Design
Kleur van het product Meerdere kleuren
Materiaal Kunststof
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open