AEG Waterkoker

Huidige filtering

filter inklappen Categorie
filter inklappen Winkelvoorraad

Filter inklappen Prijs

filter inklappen Direct leverbaar
filter inklappen Kleur
AEG waterkoker EWA3300 (Zwart)

AEG waterkoker EWA3300 (Zwart)

3 | 1 review
  • Capaciteit watertank: 1.7 l
  • Vermogen: 2200 W
  • Instelbare thermostaat: Ja
  • Draadloos: Nee
44,95
Dit product is tijdelijk niet leverbaar

AEG waterkoker kopen

Wat is er nu beter dan een kopje thee of soep om de batterijen terug op te laden? Niet alleen in de keuken thuis, maar ook tijdens het werk of het studeren zijn waterkokers van AEG ultra handig. Bij BCC vind je waterkokers van AEG voor scherpe prijzen. Wist je trouwens dat een waterkoker ook ideaal is om een grote portie soep te maken? Je stooft je groenten aan in een kom en laat ondertussen water verwarmen in je waterkoker. Als het water kookt, giet je het over de groenten en laat je alles verder sudderen. Energiezuinig en goed voor de smaak!

Expres-functie voor minimum hoeveelheden

Bij de aankoop van een waterkoker, kun je met verschillende zaken rekening houden. Zo is de snelheid waarmee het water opwarmt zeer belangrijk. Let er bij de aankoop ook op wat de minimum hoeveelheid water is. Gebruik je je waterkoker vooral om kopjes soep of thee te maken, dan is dit wel belangrijk. Sommige toestellen van AEG hebben een expres-functie voor kleine hoeveelheden.

Gemakkelijk te onderhouden

De waterkokers van AEG zijn steeds zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt het water in een kop gieten zonder te morsen. Ook het handvat is altijd stevig. Omdat het toestel in de keuken vaak op je werkblad staat, is het ook leuk meegenomen dat de AEG-toestellen er mooi uitzien. Het roestvrijstaal en kunststof maakt de waterkokers niet alleen mooi, maar zorgt er ook voor dat de buitenkant gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken is.

AEG waterkokers zijn handig en zuinig

Ook aan de veiligheid is gedacht bij de AEG waterkokers. Wanneer het water kookt schakelt het toestel uit. Niet alleen veilig, ook goed voor je energiefactuur. Ben je kortom op zoek naar een handig toestel om water te koken? En houd je van mooi design en een handige bediening? Dan zijn de waterkokers van AEG zeker het bekijken waard!