Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Russell Hobbs waterkoker 21885-70

Russell Hobbs waterkoker 21885-70

48,92
Thuis bezorgen: Online op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

De Legacy waterkoker 21885/70 van Russell Hobbs combineert de nieuwste technologie met een opvallend design. De waterkoker heeft een vintage uiterlijk en is geïnspireerd op de eerste automatische waterkoker. De Legacy waterkoker is daarentegen een stuk stiller dan de eerste automatische waterkoker, of zelfs de waterkokers die je tegenwoordig ziet. De quiet-boil-technologie maakt deze waterkoker 70 procent stiller. Je merkt nauwelijks dat de waterkoker aan staat!

Bespaar energie

Doordat je met deze waterkoker precies kunt afstemmen hoeveel water nodig is, bespaar je meteen energie. Je bespaart zo 66 procent aan energie! De efficiënte Legacy waterkoker heeft een perfecte schenktuit, zodat al het water in de kop terechtkomt en niet op je aanrecht.

Inhoud

Door een capaciteit van 1,7 liter, zet je met gemak in één keer een hele pot thee, voor jou en je familie. De Legacy waterkoker heeft een handige aanduiding van 1,2 of 3 koppen, zo kook je nooit meer onnodig veel water. Wil je ’s ochtends lekker een kopje thee zetten? Dan is de waterkoker naast stil ook heel snel! In 55 seconden heeft deze waterkoker 1 kop gekookt, zodat je snel kunt genieten van een heerlijk kopje thee. 

Veilig en duurzaam

Het is altijd belangrijk om de waterkoker met voldoende water te vullen, maar het kan natuurlijk gebeuren dat je dit vergeet. De waterkoker slaat dankzij haar droogkookbeveiliging af en voorkomt daarmee dat het verwarmingselement zou doorbranden.

Specificaties

Technische details
Droogkookbeveiliging Ja
Instelbare thermostaat Nee
Onzichtbaar verwarmingselement Ja
Warmhoudfunctie Nee
Indicatie
Waterniveau-indicator Ja
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Durgol Universal ontkalker 750ML
11,99

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie