Philips Airfryer HD9630/90

4.5 | 105 reviews
Philips Airfryer HD9630/90

Uit het assortiment

Philips Airfryer HD9630/90

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De gezondste manier om te frituren

De Philips Airfryer XXL gebruikt warme lucht om jouw favoriete gerechten te frituren, met weinig tot geen toegevoegde olie. De nieuwe Twin TurboStar-technologie is speciaal ontworpen om vetten uit het eten te onttrekken, waardoor dit de gezondste manier is om jouw eten te frituren.

Twin TurboStar-technologie verwijdert vet uit gerechten

Doordat een krachtig verwarmingselement en een motor met de nieuwe Twin TurboStar-technologie worden gecombineerd, gaat de hete lucht in de Airfryer als een wervelwind door de hele mand. Ontworpen om meer vet uit jouw gerechten te halen en het in de vetverminderaar op te vangen zodat je het eenvoudig kunt wegwerpen. Daarnaast heb je vergeleken met een gewone friteuse met de Philips Airfryer met TurboStar-technologie minder last van frituurluchtjes in huis.

Jouw favoriete gerechten bij je thuis frituren, bakken, braden en grillen

De Airfryer XXL kan veel meer dan alleen frituren. Gril, bak en braad jouw favoriete gerechten voor het hele gezin. Onze Philips Airfryer-app staat boordevol tips, tutorials en eenvoudig te volgen recepten.

Receptenboekje met meer dan 30 heerlijke gerechten

Van snelle gezonde snacks tot volledige gezinsmaaltijden - ons gratis receptenboek bevat ruim 30 heerlijke ideeën en eenvoudige instructies van professionele koks. Onze Philips Airfryer-app staat boordevol tips, tutorials en eenvoudig te volgen recepten.

QuickClean-mand met rooster met antiaanbaklaag is schoon te maken in 90 seconden

De QuickClean-mand van de Airfryer heeft een uitneembaar rooster met antiaanbaklaag dat gemakkelijk te reinigen is. De mand en de verwijderbare lade met antiaanbaklaag zijn vaatwasmachinebestendig - en frituren door middel van lucht houdt jou en jouw huis vrij van de geur van traditioneel frituren.

Vaatwasmachinebestendig voor alle verwijderbare onderdelen

Alle verwijderbare onderdelen zijn veilig te reinigen in jouw vaatwasmachine, waardoor je tijd bespaart en de Airfryer probleemloos schoonmaakt.

Net zo krokant als gefrituurde gerechten, maar met 90% minder vet*

Net zo krokant als gefrituurde gerechten, maar met 90% minder vet*Bewezen prestaties. Maak frites die even krokant is als die in een traditionele friteuse is bereid, maar dan met tot 90% minder vet. Rooster een hele kip voor een knapperige korst en mals vlees met minder vet.

Phillips' krachtigste Airfryer voor snellere bereidingen*

Dit is de krachtigste Airfryer voor de snelste bereidingstijden, met directe opwarming zodat je altijd klaar bent om aan de slag te gaan.

Extra groot gezinsformaat voor een hele kip of 1,4 kg verse frites

De Airfryer is ontworpen met jouw gezin in gedachten. Maak elke dag heerlijke maaltijden voor het hele gezin. Dankzij de extra grote capaciteit bereidt het apparaat moeiteloos een hele kip of tot 1,4 kg frites voor tal van mogelijkheden. Kortom, de XXL kan porties voor tot wel 6 personen in 1 keer verzorgen.

Extra video

Klik om de video te bekijken

Specificaties

Kenmerken
Inhoud 3.5 l
Soort Friteuse Hete lucht friteuse
Prestatie
Digitale timer Ja
Capaciteit friteuse 1.4 kg
Deksel mag dicht tijdens gebruik Ja
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Philips airfryer accessoire HD9950/00
34,99
Philips airfryer accessoire HD9952/00
29,95
Philips airfryer accessoire HD9951/00
37,99
Philips airfryer accessoire HD9954/01
39,99

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews