Philips Airfryer HD9741/10

4.2 | 46 reviews
Philips Airfryer HD9741/10

Uit het assortiment

Philips Airfryer HD9741/10

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Philips Airfryer Twin TurboStart HD9741/10

De Philips Airfryer Twin TurboStar gebruikt warme lucht om jouw favoriete gerechten te frituren, met weinig tot geen toegevoegde olie. De nieuwe Twin TurboStar-technologie is speciaal ontworpen om vetten uit het eten te onttrekken, waardoor dit de gezondste manier is om jouw eten te frituren.

4 voorgeprogrammeerde instellingen voor de populairste gerechten

De Philips Airfryer HD9741/10 beschikt over vier voorgeprogrammeerde instellingen voor de populairste gerechten, zodat je deze met slechts één klik kunt bereiden. Geniet van het gemak van de vooraf ingestelde programma's voor bevroren frites, vlees, vis en drumsticks.

QuickControl-knop met digitaal display

De nieuwe QuickControl-knop is het belangrijkste bedieningselement van deze Airfryer. Zet hem op de juiste temperatuur en klik. Draai nogmaals om de tijd in te stellen en klik om de bereiding te starten.

Warmhoudmodus voor uitgesteld opdienen

Dankzij de warmhoudfunctie kun je het gerecht opdienen wanneer jij er klaar voor bent. Je kunt de gerecht tot 30 minuten warm houden.

Jouw favoriete gerechten bij jou thuis frituren, bakken, braden en grillen

De innovatieve Philips Airfryer met TurboStar-technologie is niet alleen geweldig voor frituren, maar ook geschikt voor grillen, bakken en zelf braden. Het is de ideale alles-in-één oplossing voor al jouw favoriete gerechten.

Compacte Airfryer, geschikt voor 0,8 kg frites

Je hebt niet veel ruimte nodig voor een Airfryer. De nieuwe Philips Airfryer is 20% compacter — maar kan dezelfde hoeveelheid voedsel bereiden als altijd. Dus 0,8 kg frites, maximaal 4 porties. Je kunt de Airfryer dus prima op het aanrecht zetten en hem elke dag gebruiken.

QuickClean-mand met antiaanbaklaag en afneembare handgreep

De QuickClean-mand van de Airfryer heeft een uitneembaar rooster met antiaanbaklaag dat gemakkelijk te reinigen is. De mand en de verwijderbare lade met antiaanbaklaag zijn vaatwasmachinebestendig - en frituren door middel van lucht houdt jou en jouw huis vrij van de geur van traditioneel frituren.

Specificaties

Kenmerken
Inhoud 2.2 l
Soort Friteuse Hete lucht friteuse
Prestatie
Digitale timer Ja
Capaciteit friteuse 0.8 kg
Deksel mag dicht tijdens gebruik Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open