Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Indesit fornuis IS5G5PHW/NL

Energielabel: A

Indesit fornuis IS5G5PHW/NL

319,-
Thuis bezorgen: Verwachte levertijd 3 weken
 • Dit fornuis wordt geleverd zonder gasslang, koppelstuk en gastape. Je kunt deze onderdelen los of als set terug vinden bij onze fornuis accessoires.
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

Het compact gebouwde Indesit fornuis IS5G5PHW/NL is geschikt voor elke keuken en met name voor kleinbehuisden. Dit fornuis gaat zuinig om met energie en heeft vier gaspitten die gemakkelijk te reinigen zijn, net als de bijgeleverde pannenhouders. De grote heteluchtoven maakt het mogelijk om meerdere gerechten in één keer te bereiden en heeft bovendien een krachtige grillstand.

Efficiënte vormgeving voor de kleinere keukens

Het mooie Indesit fornuis IS5G5PHW/NL heeft een compacte bouw en een strakke vormgeving. Met dit fornuis hoeven kleinbehuisden geen concessies te doen op gebruiksgemak en kookmogelijkheden. Met de vier goed functionerende gaspitten en de grote heteluchtoven zijn er vrijwel geen gerechten die buiten je mogelijkheden liggen. Dit Indesit gasfornuis geeft je één sudderpit, twee standaard gaspitten en één grotere pit, geschikt voor het snel bakken en braden van vlees en vis. De geëmailleerde pannendragers zijn gemakkelijk te verwijderen voor een schoonmaakbeurt in de afwasmachine.

Een multifunctionele oven

De oven van de Indesit fornuis IS5G5PHW/NL heeft een ruime inhoud van 57 liter. De ovenroosters kun je op diverse niveaus plaatsen, zodat het mogelijk wordt om meerdere gerechten tegelijkertijd te garen. Je kunt de temperatuur van je heteluchtoven instellen tot maximaal 260 °C. Het zelf bakken van taarten of je eigen luxebrood bereiden, behoort zo tot je standaard mogelijkheden. Als je van gegrilde haantjes houdt, zet je je oven op de grillstand. De binnenkant van je oven is zo gemaakt dat je overal gemakkelijk bij kunt, mocht je oven een intensieve reinigingsbeurt kunnen gebruiken. Deze heteluchtoven zorgt voor een goed gespreide luchtstroom, zodat al je ovengerechten gelijkmatig gegaard op tafel komen.

Gemakkelijk te reinigen en zuinig met energie

Bij het ontwerpen van het Indesit fornuis IS5G5PHW/NL is goed rekening gehouden met je gebruiksgemak . Als het reinigen van een fornuis en oven lastig gaat, zullen veel mensen die klus te lang uitstellen. Bij het Indesit fornuis IS5G5PHW/NL is schoonmaken een fluitje van een cent. Hierdoor heb je altijd een schone oven en fornuis, wat de kwaliteit van je gerechten ten goede komt. Dit fornuis gaat efficiënt om met energie en heeft daarom een plek gekregen in de zuinige energie-efficiëntieklasse A. Grote kans dat je bespaart op je gas- en elektriciteitsrekening.

Specificaties

Design
Kastontwerp Vrijstaand
Soort bediening Draaiknoppen
Ingebouwd display Nee
Materiaal pannendragers Geëmailleerd
Oven
Soort oven Elektrisch
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door BCC
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Gespreid betalen met krediet