Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek nu eenvoudig online je tijdslot! Een aankoop is niet verplicht! Boek nu

Zanussi keramische kookplaat ZEV6140XBV

Zanussi keramische kookplaat ZEV6140XBV

299,-
Thuis bezorgen: Verwachte levertijd 3 weken
 • Deze kookplaat moet aangesloten worden op een 2 fase perilex stopcontact. Controleer voor het bestellen je aansluiting. De kookplaat moet met een los verkrijgbare perilex stekker aangesloten worden op je bestaande perilex aansluiting.
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

De Zanussi keramische kookplaat ZEV6140XBV is een handige en mooie vitrokeramische kookplaat. Met dit toestel kun je in de kortste keren een heerlijke maaltijd op tafel toveren. Het toestel heeft vier kookzones die je handig en gemakkelijk kunt bedienen met draaiknoppen aan de zijkant van het toestel.

Veilig voor kinderen dankzij indicatie restwarmte

Het toestel van Zanussi is handig én veilig. Neem je de pannen van het vuur, dan krijg je een indicatie van de restwarmte te zien. Daardoor kun je genieten van de voordelen van een vitrokeramische kookplaat, maar is het toestel ook veilig als er kinderen in de buurt zijn. Een ander voordeel van dit toestel is het egale glazen oppervlak. Je houdt de kookplaat steeds brandschoon en netjes, want na het koken kun je met een zachte doek de kookplaat in één keer schoonmaken.

Zuiniger dan traditionele elektrische kookplaat

De kookplaten van de Zanussi ZEV6140XBV warmen snel op. Daardoor kun je bijvoorbeeld lekker snel een grote kom soep opwarmen en breng je ook heel snel water voor spaghetti aan de kook. Bovendien is deze manier van koken ook energiezuiniger dan koken op een traditionele elektrische kookplaat. De bedieningsknoppen van dit toestel bevinden zich aan de zijkant. Dit is niet zomaar toevallig gekozen. De knoppen blijven daardoor buiten het bereik van kinderen, waardoor ze de vuren niet zomaar kunnen inschakelen.

Ideaal voor veel verschillende soorten gerechten 

De vier kookzones maken het mogelijk om een brede waaier aan gerechten te koken. Ze hebben immers allemaal een verschillende sterkte. De zone links vooraan heeft bijvoorbeeld een krachtig vermogen van 2300 watt. De zone links achteraan en de zone rechts vooraan hebben dan weer een vermogen van 1200 watt, ideaal om gerechten langere tijd te laten sudderen. De zone rechts achteraan heeft een vermogen van 1800 watt. Je kunt tijdens het koken de potten en pannen van kookzone wisselen om zo het meest optimale rendement te behalen.

Gemakkelijk in het werkblad te plaatsen

Het is heel eenvoudig om dit toestel zelf te installeren dankzij de voorgeplaatste veren en beugels. Je hoeft het toestel gewoon in de voorziene ruimte te plaatsen en het zet zichzelf vast. Het kader is gemaakt uit duurzaam en mooi inox, waardoor je een mooie en nette afscheiding krijgt tussen het aanrecht en de kookplaat. Kortom, ben je op zoek naar een handige vitrokeramische kookplaat, dan is de Zanussi ZEV6140XBV, de perfecte keuze.

Specificaties

Design
Type kookplaat Keramisch
Aantal branders/kookzones 4
Aantal elektronische kookzones 4
Wokbrander Nee
Wokbrander positie Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door BCC
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

De services van BCC

Waarom moeilijk doen als BCC het kan? Laat je product door ons plaatsen of zelfs volledig installeren, zodat je er meteen van kunt genieten.

En wil je zonder onverwachte kosten genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

 • Plaatsen en aansluiten waar je maar wilt
 • Alles is meteen klaar voor gebruik
 • Je bent zeker van vakkundig werk
 • Je weet precies waar je aan toe bent
 • Verzekering met gratis reparatie of vervanging
Gratis
Gratis

Services

Bezorgen en uitpakken
19,95
Bezorgen, inbouwen en installeren
68,95

Verzekeren

2 + 3 jaar extra Service Plus Polis
35,95
2 + 5 jaar extra Service Plus Polis
39,95
299,-

Gespreid betalen met krediet