BOSCH KGE49AICA

Vergelijk prijzen van € 799 tot € 870 van 2 winkels. De laagste prijs voor de BOSCH KGE49AICA vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 799,-
Nieuw € 870,-
Nieuw € 899,-
€ 739,-
Nieuw € 1069,-
€ 799,-
Nieuw € 1297,22

Productomschrijving

De zeer zuinige Bosch koel- vriescombinatie KGE49AICA heeft veel ruimte en is gemakkelijk op maat in te delen. Je hoeft hem vrijwel nooit te ontdooien dankzij LowFrost. Groente en fruit blijft in deze Bosch nog langer vers en inruimen gaat bijzonder snel en handig. Deze 70 cm brede koel-vriescombinatie heeft maar liefst een totale inhoud van 413 liter.


De koelruimte van de Bosch koel-vriescombinatie KGE49AICA

De 302 liter koelkast is ingedeeld met 5 glazen plateaus, een groot flessenrek (verchroomd) en 3 deurvakken. Wanneer je grote schalen eten wilt koelen, kun je eenvoudig een plateau naar buiten halen. In de grote VitaFresh-lade kun je de luchtvochtigheid instellen om fruit en groente lang vers en mooi te houden.


De vriesruimte van de Bosch koel-vriescombinatie KGE49AICA

In de 3 transparante lades van de vriezer kun je 11 liter opslaan. De vriesruimte is uitgerust met LowFrost technologie en Supervriezen functie. Dankzij LowFrost verdampers is het ontdooien eenvoudig en snel. Dat betekent minder werk en lagere energiekosten. De Bosch KGE49AICA heeft een BigBox-diepvrieslade: ideaal voor het stapelen van diepvriesdozen of voor grote diepvrieswaren. Bij stroomuitval blijven je producten nog minimaal 44 uur goed.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.