Bosch koelvriescombinatie KGN33NL20

Energielabel: A+
399,- 398,-
1,- voordeel
Thuis bezorgen: 15 dagen
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

Waarom zelf tillen als wij dat voor je willen doen?

Deze koelvriescombinatie wordt door ons bij je thuisbezorgd, op zijn plaats gezet én aangesloten. Gratis!
Deze service wordt tijdens het bestelproces automatisch toegevoegd aan je winkelwagen.

Als je dat wilt nemen wij meteen je oude apparaat mee terug voor recycling. Dat kun je eenvoudig tijdens je bestelling aangeven.


De Bosch koelvriescombinatie KGN33NL20 biedt comfort aan elk gezin

Met de makkelijk in te delen grote ruimte van de Bosch koelvriescombinatie KGN33NL20 kun je gerust je boodschappen in het groot doen. Moderne opties van deze koelvriescombinatie garanderen een langere bewaartijd en sneller schoonmaken.

Veel ruimte, op maat in te delen

Je hebt een gezin dat graag gevarieerd en vers eet? Je gezinsleden hebben geen zin om mis te grijpen als ze iets uit de koelkast willen halen? Dan is de Bosch koelvriescombinatie KGN33NL20 een uitkomst. Met een netto koelinhoud van 192 liter en een netto-inhoud van 87 liter in het vriesgedeelte ga je geen ruimte tekort komen. Deurvakken en legplateaus van veiligheidsglas kun je zelf op de juiste hoogte instellen. Je vriesgedeelte heeft drie compartimenten, zodat je gemakkelijk overzicht kunt houden.

Moderne opties voor veel gebruiksgemak

De Multibox van je Bosch koelvriescombinatie KGN33NL20 is speciaal geconstrueerd om je verse groente en fruit aantoonbaar langer in goede conditie te houden. Deze koelvriescombinatie is voorzien van een modern No Frost-systeem. Enerzijds krijg je veel minder rijp-, ijs- en condensvorming waardoor je levensmiddelen nog beter bewaard blijven. Anderzijds hoort handmatig ontdooien nu voorgoed tot het verleden. De heldere LED-verlichting is energiezuinig en zorgt voor goed overzicht. Koop gerust je vlees in het groot in. De Bosch koelvriescombinatie KGN33NL20 kan 11 kg vlees binnen 24 uur volledig invriezen. Stel dat de stroom uitvalt, dan heb je toch een groot probleem? Niet met deze koelvriescombinatie. Je levensmiddelen blijven dan nog 19 uur op een voedselveilige temperatuur. Dat is meer dan voldoende tijd om een elektriciteitsprobleem op te lossen.

Weinig geluid en een lage energierekening

Als je een strak ingedeelde keuken hebt, kan het uitmaken hoe de deuren van je koelvriescombinatie openen. Bij de Bosch koelvriescombinatie KGN33NL20 mag je zelf kiezen of ze naar rechts of naar links openslaan. Deze Bosch mag je met een geluidsniveau van 42 dB gerust een stille koelkast noemen. Dat geeft je rust tijdens het koken. Per jaar verbruikt deze ruime koelvriescombinatie 290 kWu aan energie en heeft daarmee een plek gekregen in de energie-efficiëntieklasse A+. De kans is groot dat je geld bespaart op je energierekening.

Specificaties

Design
Kastontwerp Vrijstaand
Kleur van het product Roestvrijstaal
Draairichting deur verwisselbaar Ja
Prestatie
No Frost system Ja
Klimaatklasse SN-T
Geluidsniveau 42 dB
Water dispenser Nee
Koelkast
Nettocapaciteit koelkast 192 l
Vriezer
Ingebouwde vriezer Ja
Nettocapaciteit vriezer 87 l
Vriescapaciteit 11 kg/24u
Aantal sterren 4
Bewaartijd bij stroomuitval 19 uur
Aantal vrieslades 3
Energie
Energie-efficiëntieklasse A+
Jaarlijks energieverbruik 290 kWu
Gewicht en omvang
Hoogte 176 cm
Breedte 60 cm
Diepte 66 cm
Productdetails
EAN 4242002878676
Merk Bosch
Type KGN33NL20

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (5064 beoordelingen)