Samsung koelvriescombinatie RB31FERNDSA/EF (RVS)

3.6 | 7 reviews
Samsung koelvriescombinatie RB31FERNDSA/EF (RVS)

Uit het assortiment

Samsung koelvriescombinatie RB31FERNDSA/EF (RVS)

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De koelvriescombinatie die alles heeft

Ben je op zoek naar een royale koelvriescombinatie met een prachtig design? Dan is de Samsung RB31FERNDS een goede keus. De koelvriescombinatie is zoals de naam al zegt, een koelkast én een vriezer in één. Het is een efficiënt en energiezuinig apparaat van het betrouwbare merk Samsung.

Efficiënt en betrouwbaar

Misschien ken je het wel, je wil iets pakken van achterin de koelkast en vervolgens vallen alle producten als domino stenen om. Van dit probleem heb je geen last met de Samsung RB31FERNDS. De koelvriescombinatie beschikt over verschillende rekken die in geleiderails hangen. Je kunt de rekken eenvoudig naar je toe trekken en zo zonder problemen het achterste product uit de koelkast pakken. In veel koelkasten zie je grote lagen ijs op de wanden zitten, of vallen de druppeltjes condens naar beneden. Dit is niet zuinig, omdat de koelkast zo harder moet werken om op temperatuur te blijven. Ook hier heb je met de Samsung RB31FERNDS geen last van. Het multi-airflow systeem zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft en de koeling condensvrij is. Dit heeft als resultaat dat de producten in de koeling extra lang vers blijven.

Voordelen van de Samsung koelvriescombinatie op een rij

  • Energiezuinig met energielabel A+
  • Handig in gebruik door de uitschuiflade
  • Producten blijven extra lang vers
  • Ruime koeling met een inhoud van in totaal 310 liter

Bij Samsung zijn ze altijd bezig inspirerende en innoverende producten op de markt te brengen. Ook deze koelvriescombinatie is een vernieuwend product dat zorgt voor veel gemak in de keuken. De koelvriescombinatie is niet alleen praktisch, hij ziet er ook erg mooi uit. Daardoor komt de Samsung RB31FERNDS zowel zowel in de moderne als klassieke keukens goed tot zijn recht.

Specificaties

Design
Deurscharnieren Rechts
Kastontwerp Vrijstaand
Kleur van het product Roestvrijstaal (RVS)
Formaat Staand
Aantal legplateaus (koelkast) 4
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open