Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU Outlet

Energielabel: A+
389,- 320,93
68,07 voordeel
Thuis bezorgen: Nog 1 op voorraad

Extra voordelig, want:

  • kleine barst aan de voorkant
  • kleine barst aan de voorkant
  • Gratis bezorging vanaf 20,-*
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

De Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU voor veel ruimte en versheid

De Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU geeft je veel opbergruimte die je zelf naar eigen believen kunt indelen. Voeding ontdooien, groente en fruit langer bewaren, je doet het in de 0-gradenzone. Deze Sharp is stil en werkt zuinig.

Gescheiden koelingssystemen en nooit meer ontdooien

De handige Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU heeft een netto koelruimte van 230 liter en een vriesgedeelte met een inhoud van 94 liter. Beide ruimtes beschikken over een eigen koelsysteem, waardoor er geen uitwisseling van lucht, vochtigheid en geurtjes plaatsvindt. Dit zorgt voor levensmiddelen die je veel langer onder de juiste condities kunt bewaren. Door zijn No Frost-functie en zijn Multi Airflow-koelsysteem vindt er geen onnodige neerslag van condens of rijp plaats. Handmatig ontdooien is dus een activiteit die voorgoed tot het verleden hoort.

Levensmiddelen langer vers zonder smaakverlies

Doordat deze Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU beschikt over een Gentle Airflow-systeem kun je de luchtvochtigheid en de temperatuur echt goed instellen. Hierdoor zorgt je koelkast ervoor dat je groente en fruit niet uitdrogen maar ook niet te vochtig worden. Dat betekent dat je veel langer kunt genieten van vers fruit en knapperige groente. Op jaarbasis kan je dat veel euro's schelen. Deze Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU heeft ook een grote 0-gradenzone. Dit is dé plek om groente en fruit echt goed te houden en vlees of vis langzaam te ontdooien, zonder structuur- of smaakverlies.

Weinig geluid en efficiënt met energie

Denk je dat je keuken te smal is voor deze mooie Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU? Denk je dat de deur extra ruimte nodig heeft om te openen? De deur van deze Sharp opent exact in lijn met je muur en scheelt dus veel ruimte. Je zult je koelvriescombinatie ook nauwelijks horen werken. Hij produceert een geluidsniveau van slechts 42 dB, te vergelijken met een normaal gesprek. Op jaarbasis verbruikt deze koelvriescombinatie ongeveer 335 kWu aan energie. Deze prestatie heeft hem een plek opgeleverd in de zuinige energie-efficiëntieklasse A+. Kijk over een tijdje maar eens op de jaarafrekening van je energiemaatschappij. Je gaat echt veel minder betalen met deze koelvriescombinatie van Sharp in je keuken.

Specificaties

Design
Kastontwerp Vrijstaand
Kleur van het product Wit
Draairichting deur verwisselbaar Ja
Ingebouwd display Nee
Prestatie
Totale nettocapaciteit 324 l
No Frost system Ja
Geluidsniveau 42 dB
Koelkast
Nettocapaciteit koelkast 230 l
Binnenverlichting (koelkast) Ja
Soort lamp LED
Flessenrek Ja
Aantal groente lades 1
Aantal legplateaus (koelkast) 3
Vershoudzone
Vershoudzone(s) Ja
Vriezer
Vriezer positie Onder
Nettocapaciteit vriezer 94 l
Vriescapaciteit 94 kg/24u
Aantal sterren 4*
Aantal legplateaus (vriezer) 3
Energie
Energie-efficiëntieklasse A+
Jaarlijks energieverbruik 335 kWu
Gewicht en omvang
Hoogte 186.3 cm
Breedte 59.5 cm
Diepte 65 cm

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,7 (5818 beoordelingen)