Dometic mini koelkast DS 301H

689,-
Thuis bezorgen: Op voorraad
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

Dometic mini koelkast DS 301H, compact en handig

De Dometic mini koelkast DS 301H is een compact toestel met een breedte van 42,2 cm, een diepte van 39,3 cm en een hoogte van 58 cm. Het toestel weegt amper 15 kg en is daarmee uiterst draagbaar en handig om mee te nemen of te verplaatsen. Het neemt weinig plaats in en wordt voornamelijk gebruikt voor het bewaren van medicijnen die temperatuurgevoelig zijn. De inhoud van 27 liter laat je toe om verschillende medicijnen te bewaren op een ordelijke manier.

Dometic mini koelkast DS 301H, constante temperatuur

Niets zo belangrijk dan een constante temperatuur wanneer je medicijnen moet nemen die hier gevoelig voor zijn. De Dometic mini koelkast DS 301H is hier perfect voor uitgerust. De temperatuur aan de binnenzijde van het toestel wordt nauwkeurig weergegeven en bewaakt met een externe thermometer. Deze heeft een minimum en maximum geheugen. Je ziet op elk gewenst moment of de temperatuur nog is zoals het moet, maar daar kan je bij dit betrouwbare toestel eigenlijk wel zeker van zijn. Een ingebouwde ventilator houdt de temperatuur stabiel.

Geluidloze absorptiekoeling van de Dometic mini koelkast DS 301H

Bewaar je de medicijnen graag in de slaapkamer waar je ze ook 's nachts bij de hand hebt, dan is het essentieel om voor een stille koelkast te kiezen zodat het gezoem van de motor je niet wakker houdt. De Dometic mini koelkast DS 301H is zo'n geruisloze koelkast. Je merkt niet eens dat hij in de ruimte staat. De koeling gebeurt op basis van absorptie en houdt je medicijnen tussen +2°C en +8°C waardoor ze optimaal bewaard blijven.

Veilige opslag in de Dometic mini koelkast DS 301H

Vaak zijn medicijnen erg duur en gevaarlijk wanneer ze in de verkeerde handen terecht komen. Zo wil je bijvoorbeeld niet dat een van je kinderen ze per ongeluk inneemt. Om dit te voorkomen is de Dometic mini koelkast DS 301H voorzien van een slot. Dit verzekert je van een veilige opslag. Bovendien loop je niet het risico dat je medicijnen tussen je voedingswaren terecht komen.

Specificaties

Design
Kastontwerp Draagbaar
Deurscharnieren Rechts
Draairichting deur verwisselbaar Nee
Kleur van het product Wit
Prestatie
Brutocapaciteit koelkast 28 l
Nettocapaciteit koelkast 27 l
No Frost system Nee
Ergonomie
Verlichting binnenin Ja
Deur open alarm Ja
Energie
Stroomgebruik per dag 0.86 kWu
Netbelasting 65 W
Overige specificaties
Ingebouwde vriezer Nee
Stroomvoorziening 220-240 V
Gewicht en omvang
Hoogte 58 cm
Breedte 42.2 cm
Diepte 39.3 cm
Gewicht 15 kg
Productdetails
EAN 5999024847737
Merk Dometic
Type DS301H

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (6143 beoordelingen)