Haal je product na 4 uur af met Click & Collect! Of bel jouw winkel voor persoonlijk advies en bestellingen. Onze winkelmedewerkers bezorgen bij je thuis! Lees meer

Dometic mini koelkast HC 502FS

Dometic mini koelkast HC 502FS

1159,50
Nog 1 op voorraad Voor 18.00 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Dometic mini koelkast HC 502FS, compact en handig

Zowel wie thuis medicijnen koel moet bewaren als wie hier verantwoordelijk voor is in een ziekenhuis of zorgcentrum is gebaat bij de aankoop van een Dometic mini koelkast HC 502FS. Met zijn inhoud van 43 liter is er voldoende ruimte voor verschillende medicijnen en is het toestel toch compact genoeg om niet te veel ruimte in te nemen. De koelkast is slechts 59.2 cm hoog, 48.6 cm breed en 49.4 cm diep. Het weegt slechts 22 kg waardoor het draagbaar is en makkelijk verplaatst kan worden. Dit is ideaal gezien verandering van kamer voor een patiënt op deze manier niet wil zeggen dat de medicijnen kortstondig uit de koelkast gehaald moeten worden. Het toestel kan gewoon mee verhuisd worden.

Betrouwbare constante temperatuur met de Dometic mini koelkast HC 502FS

Om de constante temperatuur aan de binnenzijde van de Dometic mini koelkast HC 502FS te verzekeren is deze voorzien van een geïntegreerde ventilator. Deze zorgt ervoor dat de koelkast nooit onder +2°C zakt en nooit boven +8°C stijgt. Dit zijn de ideale temperaturen voor een optimale bewaring van medicijnen. Er wordt gebruik gemaakt van absorptiekoeling hetgeen geheel geruisloos is. Niet onbelangrijk wanneer de koelkast op een slaapkamer terecht komt. De patiënt zal op geen enkel ogenblik last ondervinden van het toestel.

Veiligheid van de Dometic mini koelkast HC 502FS

Medicatie moet natuurlijk niet enkel correct, maar ook veilig bewaard worden. Daarom is de Dometic mini koelkast HC 502FS enerzijds voorzien van een alarm dat een geluidssignaal geeft wanneer de deur langer dan 20 seconden geopend blijft en anderzijds van een slot.

Flexibele opslag in de Dometic mini koelkast HC 502FS

Aan de binnenzijde zijn er laden met flexibele vakken voorzien zodat alles op een georganiseerde manier opgeborgen kan worden. Om voldoende gebruiksgemak te bieden, zijn de laden uitschuifbaar en transparant. Je kan dus de inhoud van elke lade bekijken voor je ze opent. Dit is een groot voordeel bij het bewaren van de constante temperatuur. Bovendien zie je met een blik of er medicijnen aangevuld moeten worden.

Accessoires

Temium analoge koelkast thermometer
3,99
Wpro waterfilter PurifAIR Starterkit koelkast
19,99
WPRO keukenreiniger FRI101
6,99

Specificaties

Design
Kastontwerp Vrijstaand
Deurscharnieren Rechts
Draairichting deur verwisselbaar Nee
Aantal deurvakken 0
Kleur van het product Wit
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door BCC
 • Voor 18.00u besteld, morgen in huis
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

De services van BCC

Waarom moeilijk doen als BCC het kan? Laat je product door ons plaatsen of zelfs volledig installeren, zodat je er meteen van kunt genieten.

En wil je zonder onverwachte kosten genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

 • Plaatsen en aansluiten waar je maar wilt
 • Alles is meteen klaar voor gebruik
 • Je bent zeker van vakkundig werk
 • Je weet precies waar je aan toe bent
 • Verzekering met gratis reparatie of vervanging
Gratis
Gratis

Services

19,95
29,95

Verzekeren

69,95
75,95
1159,50

Gespreid betalen met krediet