Main image

Proline koelvriescombinatie DD130-1

179,-
Direct leverbaar — Voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging en retourneren
  • 2 jaar garantie
  • Installatieservice door onze experts
  • 14 dagen bedenktijd

Product informatie

De Proline DD130-1, een efficiënte koelvriescombinatie

De Proline DD130-1 koelvriescombinatie is zeer geschikt als je over weinig ruimte beschikt, maar toch zo optimaal mogelijk wilt koelen en vriezen. Deze handig in te delen koelkast heeft relatief veel ruimte. Ook in het vriesvak past meer dan je denkt.

Slim ingedeeld in een compact formaat

Je hebt misschien weinig ruimte om een echt grote koelvriescombinatie neer te zetten. Als je dan kijkt naar deze Proline DD130-1 met zijn hoogte van 128 cm, zijn breedte van 50,5 cm en zijn diepte van 48 cm, denk je misschien dat er te weinig in kan. Schijn bedriegt in dit geval. Het koelgedeelte biedt plaats aan 103 liter goederen en ook in het vriesvak heb je 35 liter ruimte. Dit is ongetwijfeld aan de krappe kant voor een groot gezin, maar voor een alleenstaande of klein gezin is het zeker genoeg om niet elke dag boodschappen te hoeven doen.

Veel mogelijkheden om je koelkast op maat in te delen

Daarnaast biedt de Proline DD130-1 met zijn grote groentenlade en zijn drie verstelbare planken van veiligheidsglas je veel mogelijkheden om je etenswaren zo efficiënt mogelijk in te delen. Ook aan de binnenkant van de deur zie je drie kleine schappen die je naar believen in kunt delen. Zo gebruik je jouw ruimte het efficiëntst en kan je zoveel mogelijk etenswaren op de juiste manier koel houden. Het vriesvak van 35 liter is handig genoeg aan de bovenkant geplaatst. Ook hier heb je genoeg ruimte voor vlees, vis, ijsjes en brood. Als je hem goed indeelt, grijp je nooit mis.

Weinig energieverbruik en een stille werking

Als je weinig ruimte hebt, is de kans groter dat je je gaat storen aan het geluid dat elke koelvriescombinatie nou eenmaal produceert. Echter, de Proline DD130-1 is met een geluidsniveau van 46 dB een zeer stille koelkast te noemen. Een geluidsniveau van 46 dB is te vergelijken met een zacht conversatieniveau. Ook over je energierekening hoef je je geen zorgen te maken. Deze koelvriescombinatie is ingedeeld in de energie-efficiëntieklasse A+. Dit houdt in dat je het echt een zuinige koelkast mag noemen.

Energielabel

Specificaties

Design
Kastontwerp Vrijstaand
Kleur van het product Wit
Deurscharnieren Rechts
Draairichting deur verwisselbaar Ja
Prestatie
No Frost system Nee
Klimaatklasse N
Geluidsniveau 42 dB
Koelkast
Nettocapaciteit koelkast 103 l
Soort lamp LED
Vriezer
Ingebouwde vriezer Ja
Vriezer positie Boven
Nettocapaciteit vriezer 35 l
Vriescapaciteit 2 kg/24u
Bewaartijd bij stroomuitval 12 uur
Energie
Energie-efficiëntieklasse A+
Gewicht en omvang
Hoogte 128 cm
Breedte 50.5 cm
Diepte 48 cm

Product reviews

Top