Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Jura espresso apparaat E8 Touch (Platina)

Jura espresso apparaat E8 Touch (Platina)

Uit het assortiment

Jura espresso apparaat E8 Touch (Platina)

Dit product is uit het assortiment

Alternatieven

Alternatieven

Jura espresso apparaat S8 MOONLIGHT (Silver)
1599,-
Jura espresso apparaat ENA 8 (Massive Aluminium)
1399,-
Jura espresso apparaat E8 EB (Dark Inox)
1249,-

Alternatieven

Oeps, geen voorraad? Deze producten zijn wel op voorraad:

Jura espresso apparaat S8 MOONLIGHT (Silver)
1599,-
Jura espresso apparaat ENA 8 (Massive Aluminium)
1399,-
Jura espresso apparaat E8 EB (Dark Inox)
1249,-

Productinformatie

Het succesvolste volautomaat-model in de geschiedenis van JURA – nog eenvoudiger in de bediening, nog gevarieerder in de specialiteiten, nog verfijnder in het design. Of het nu gaat om de One-Touch Cappuccino-functie voor trendspecialiteiten zoals latte macchiato, flat white en cappuccino of het Pulse Extraction Process (P.E.P.) wat zorgt voor de optimale extractietijd en daarmee bij korte koffiespecialiteiten maximaal aroma garandeert – uitgerust met de nieuwste technologieën van JURA weet de nieuwe E8 een imposant spectrum aan specialiteiten met één druk op de knop te voorschijn te toveren.

Uitloop voor microschuim

De nieuwe uitloop voor microschuim is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en blinkt uit met zijn look & feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melkschuim tovert hij cappuccino en andere specialiteiten steeds met de beste microschuimkwaliteit.

50 % meer specialiteiten

De succesvolste volautomaat van JURA is nog verder geperfectioneerd. Met de E8 bereidt u nu in totaal 12 verschillende specialiteiten met één druk op de knop. Nieuwe verleidelijke opties zijn nu bovendien water voor groene thee, koffie speciaal, espresso doppio en espresso macchiato met één druk op de knop.

Fraaier dan ooit tevoren

Het waterreservoir in elegant gegroefd design accentueert de heldere vormentaal. De metalen greep van het reservoir straalt met zijn voelbare kwaliteit hoogwaardigheid uit. Op het nieuwe, verchroomde kopjesplateau komen de perfecte koffiespecialiteiten voortreffelijk tot hun recht. Het oog geniet mee.

Totale hygiëne

Net zo eenvoudig als de bereiding van verleidelijke koffiespecialiteiten is het onderhoud van de moderne volautomaat. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's zorgen voor onberispelijke hygiëne met één druk op de knop. Geheel nieuw: met één enkele handgreep kan de vaatwasserbestendige melkuitloop worden verwisseld. Totale hygiëne en een te allen tijde perfect melkschuimresultaat zijn gegarandeerd. CLARIS Smart levert daarnaast zuiver water voor een pure smaak. Nooit eerder was het gebruik van het filter eenvoudiger, want het nieuwe intelligente watersysteem detecteert het filter automatisch.

Specificaties

Design
Soort koffie Gemalen koffie, Koffiebonen
Kastontwerp Vrijstaand
Kleur van het product Zilver
Soort bediening Touch
Ingebouwd display Ja
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Jura waterfilter Claris Smart Mini
10,99
Jura waterfilter Claris Smart
21,99
Jura ontkalkingstablet (3 stuks)
19,95
Jura melkslang RVS HP1
19,99
Jura waterfilter Claris Blue (3 stuks)
39,99
Jura reiniging Care Kit
59,99
Jura melkkoeler Cool Control (Wit)
179,-

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie