AEG Filter koffiezetapparaat

Huidige filtering

filter inklappen Categorie
filter inklappen Kastontwerp

Filter inklappen Prijs

filter inklappen Soort koffie
filter inklappen Koffiespecialiteit
filter inklappen Melkopschuimmethode
filter inklappen Inhoud waterreservoir (liter)
filter inklappen Extra opties
filter inklappen Direct leverbaar
AEG koffiezetapparaat KF3300 KOFFIEZETTER ZWART

AEG koffiezetapparaat KF3300 KOFFIEZETTER ZWART

5 reviews
  • Capaciteit waterreservoir: 1.4 l
  • Soort koffie: Gemalen koffie
  • Melkopschuimmethode: Geen melkopschuimer
  • Aantal kopjes per zetbeurt: 12
Zet op verlanglijst
44,95
Online nog 2 op voorraad

Een betrouwbare AEG koffie machine van BCC

De Duitse topleverancier van huishoudelijke apparatuur AEG had vroeger een beroemde reclamekreet. AEG laat je niet in de steek! Dat is ook het laatste wat je zou willen als je 's ochtends wakker wordt en haast moet maken om naar je werk te gaan. Juist dan heb je behoefte aan een kop versgezette koffie om de dag energiek en alert aan te gaan. Op dat moment voelt het goed als je weet dat je altijd op je AEG koffie apparaat kunt vertrouwen.

Koffie naar jouw smaak

AEG koffie automaten worden met de grootste zorg gemaakt en uitvoerig getest. Ze moeten altijd dezelfde kwaliteit leveren omdat iedereen zijn koffie op zijn eigen manier drinkt. Dan wil je beslist kunnen vertrouwen op de instelmogelijkheden van je AEG koffie machine. Jij weet hoeveel koffie je nodig hebt om jouw favoriete kopje samen te stellen. Je koffiemachine moet dit dag in dag uit kunnen reproduceren. AEG laat je op dit punt niet in de steek.

Handige extra opties van AEG

BCC levert je AEG koffie machines met extra opties. Wil je een sterkere kop koffie, dan kun je meer koffie in je filter doen, of kiezen voor een AEG koffie machine die automatisch een sterkere kop voor je maakt. Deze AromaStrength-functie geeft je koffie op de gewenste sterkte en je spaart er filterkoffie mee uit. Wil je jouw koffie op vaste tijden, bijvoorbeeld als je wekker gaat? Met de handige 24-uurs autostartfunctie regel je dit, zonder een extra tijdklok nodig te hebben.

Hoogwaardig design

Je wilt jaren genieten van dezelfde hoge kwaliteit koffie. Dit lukt alleen als je AEG koffie machine regelmatig wordt gereinigd. AEG heeft zijn koffiezetapparaten zo gemaakt dat alle onderdelen gemakkelijk los- en vastgemaakt kunnen worden en eenvoudig te reinigen zijn. Dat is wel zo makkelijk en daardoor wordt schoonmaken geen vervelende klus. Ook kun je bij AEG kiezen voor koffiezetautomaten met een koffiekan van hoogwaardig glas, of je gaat voor een metalen kan met ingebouwde thermosfunctie. AEG zorgt ervoor dat je koffie altijd geurig, smakelijk en op maat gezet is.