Jura melksysteemreiniger 250ml

0 reviews
Jura melksysteemreiniger 250ml

Uit het assortiment

Jura melksysteemreiniger 250ml

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

JURA heeft met de technologie voor microschuim opnieuw de grenzen verlegd. De revolutionaire technologie voor microschuim zorgt voor melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie, en maakt het genot tot een waar feest voor gehemelte en tong. Zo kan je van jouw koffiespecialiteiten zoals latte macchiato, cappuccino, espresso macchiato of Flat White op het allerhoogste niveau genieten. Om altijd op het hoogste niveau van jouw koffiespecialiteiten te kunnen genieten, is de melksysteemreiniger ontwikkeld.

Zeer effectieve reiniging

De formule is perfect afgestemd op het gebruik in volautomaten voor koffiespecialiteiten van JURA, en garandeert een zeer effectieve en behoedzame reiniging, waardoor de levensduur van jouw volautomaat wordt verlengd.  Door het spoelen van uw melkuitloop met de reiniger worden melkresten en melkvetten verwijderd, en is de volautomaat voor het volgende gebruik hygiënisch schoon.

Fosfaatvrij

Een uitgesproken eco-intelligentie is voor JURA net zo belangrijk als het duurzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom kiest JURA ook voor de originele melksysteemreiniger voor een uitsluitend fosfaatvrije samenstelling. De geoptimaliseerde formule garandeert een TÜV-gecertificeerde hygiëne voor jouw melksysteem, tegelijk met de bescherming van het milieu.

Specificaties

Kenmerken
Soort koffie accessoire Reiniging
Waarschuwing
Gevarenaanduiding H315 Veroorzaakt huidirritatie, H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie
Inhoud van de verpakking
Aantal 1
Design
Kleur van het product Wit
Productdetails
EAN 7610917638017
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews