Solute reinigingstableten Coffee Clean (30 stuks)

0 reviews

Solute reinigingstableten Coffee Clean (30 stuks)

21,99
Online direct leverbaar Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • Kies je eigen bezorgmoment
  • Of kies uit 1 van de 4000 DHL ServicePoints
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Productinformatie

Voor de beste smaak van de koffie en een langere levensduur van het koffiezetapparaat is het belangrijk dat je de machine goed onderhoudt. Deze Solute reinigingstabletten zijn ontwikkeld voor het reinigen van volautomaten, espresso- en filtermachines.

Na het zetten van 200-250 kopjes (of wanneer de machine dit aangeeft) wordt aangeraden om de koffiezetter te reinigen. Gebruik dan een van deze reinigingstabletten van 1,6g en Ø18mm. De unieke reinigingsformule van Solute lost hardnekkige en ongewenste afzettingen als koffievetten en -residuen op. Je gebruikt deze reukloze en smaakloze tabletten veilig voor het apparaat. Het heeft een snelle werking en lost hardnekkige en ongewenste afzettingen als koffievetten en -residuen op. Ook geeft het een effectieve corrosiebescherming.

Geschikt voor de merken: AEG, Animo, Bosch, Breville, Crem, Cuisinart, De'Longhi, Gaggenau, Inventum, Macco, Milllita, Moccamaster, Neff, Philips, Saeco, SCS, Siemens en Stentorfield. 

Specificaties

Kenmerken
Compatibiliteit AEG, Animo, Bosch, Breville, Crem, Cuisinart, De'Longhi, Gaggenau, Inventum, Macco, Milllita, Moccamaster, Neff, Philips, Saeco, SCS, Siemens en Stentorfield.
Soort koffie accessoire Reiniging
Gewicht en omvang
Gewicht 48 g
Waarschuwing
Gevarenaanduiding H302 Schadelijk bij inslikken, H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken, H318 Veroorzaakt ernstig oogletsel
Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking 30 stuk(s)
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open