Nespresso Magimix koffieapparaat Expert & Milk M500 (Grijs)

5 | 1 review
Nespresso Magimix koffieapparaat Expert & Milk M500 (Grijs)

Uit het assortiment

Nespresso Magimix koffieapparaat Expert & Milk M500 (Grijs)

Dit product is uit het assortiment

Plus- en minpunten

  • Pluspunt: Mogelijkheid om temperatuur in te stellen van de koffie
  • Pluspunt: Keuze uit 4 koffie groottes
  • Pluspunt: Opschuimer voor de melk om eventuele cappuccino te zetten
  • Minpunt: Geen automatische cappuccino functie

Productinformatie

Nu met 100 capsules koffie voor 15,-! * 

*Na registratie van je aankoop, eenmalig bij je eerste bestelling via www.nespresso.com/promotie.
Deze actie is geldig van 1 september 2021 tot en met 31 januari 2022.

Bekijk de actie 

Nespresso Magimix Expert & Milk M500

De Nespresso Expert & Milk koffiemachine is stijlvol en intuïtief. Vernieuwend aan deze koffiemachine is de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen, de americano kopgrootte te kiezen en de heet water functie. Met de Aeroccino3 bereid je eenvoudig jouw favoriete koffierecepten met melk.

Modern ontwerp & veelzijdige keuze in kopgrootte

De Expert & Milk koffiemachine heeft een stijlvol en intuïtief design. Met de Nespresso Expert kun je vier verschillende kopgroottes bereiden: ristretto, espresso, lungo en een americano. Met de nieuwe heet waterfunctie kun je een kopje heet water bereiden of heet water toevoegen aan jouw favoriete koffie. Daarnaast kun je nu kiezen tussen drie verschillende temperatuurinstellingen. De machine laat je door middel van een led-licht weten wanneer het waterreservoir leeg is, de machine moet worden ontkalkt en wanneer het capsule opvangbakje vol is.

19 bar druksysteem & energiezuinig

Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. De machine laat je doormiddel van een led-licht weten wanneer het waterreservoir leeg is, de machine moet worden ontkalkt en wanneer het capsule opvangbakje vol is. Om energie te besparen wordt de machine na 9 minuten zonder gebruik automatisch uitgeschakeld.

Koppeling met smartphone en tablet

In combinatie met de Nespresso app (geschikt voor iOS smartphones, iPads en Android smartphones) kun je met jouw Expert de ideale koffie bereiden. Je kunt met de app ook eenvoudig Nespresso capsules bestellen, koffierecepten bewaren, uw capsulevoorraad beheren en jouw koffie bereiden op een gewenst tijdstip. Je kunt de machine met de Nespresso app op afstand bedienen.

Uitzonderlijke koffie

Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van het plukken van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules ook in te leveren bij een van de vele inleverpunten. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij je past.

Extra video

Klik om de video te bekijken

Specificaties

Design
Ingebouwd display Nee
Kleur van het product Anthracite, Grey
Kastontwerp Vrijstaand
Soort koffie Nespresso capsules
Prestatie
Instelbare temperatuur Ja
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Durgol Swiss Espresso ontkalker 2X125ML
9,99

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews