Philips Senseo HD6561/60

3.9 | 11 reviews
Philips Senseo HD6561/60

Uit het assortiment

Philips Senseo HD6561/60

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Geniet van een vollere smaak met de beste crema. Crema Plus staat garant voor een heerlijk, fluweelzacht crèmelaagje. Voor een rijkere smaak verspreidt de koffieboosttechnologie het water via 45 gaatjes over de koffiepad. Zo geniet je extra van je koffiemomenten!

Ontkalkingsindicator

Het SENSEO koffiezetapparaat herinnert jou eraan wanneer je de machine moet ontkalken. Ontkalk elke 3 maanden met SENSEO ontkalker om jouw apparaat vrij te houden van kalk voor maximaal koffievolume, de perfecte koffietemperatuur en om de levensduur van jouw apparaat te maximaliseren. Gebruik geen azijn. Dit kan jouw SENSEO apparaat beschadigen en heeft een negatieve invloed op de koffiesmaak.

Duurzaam

Met groene producten van Philips kunnen kosten, energieverbruik en CO2-uitstoot worden verminderd. Deze producten bieden aanzienlijk betere milieuprestaties. Philips test daarnaast hun koffiezetapparaten tijdens het ontwikkelingsproces voor meer dan 10.000 koppen koffie. Dit zorgt voor hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Functies

  • Het SENSEO koffiezetapparaat wordt 30 minuten na het koffiezetten automatisch uitgeschakeld, wat energie bespaart en de veiligheid bevordert.
  • Zet 1 of 2 kopjes heerlijke SENSEO koffie in minder dan een minuut.
  • SENSEO biedt een grote verscheidenheid aan koffiesmaken. Elk smaak heeft een uitgesproken eigen nuance die perfect bij de individuele voorkeur past.
  • Met de functie ‘Onmiddellijk Starten’ wordt jouw koffie gezet zodra de machine is opgewarmd. Dit kan je doen door op de 1- of 2-kopsknop te drukken terwijl het apparaat opwarmt, daarna zet SENSEO automatisch een heerlijk kopje SENSEO koffie.

Specificaties

Design
Ingebouwd display Nee
Vaatwasserbestendige onderdelen Ja
Kastontwerp Vrijstaand
Kleur van het product Zwart
Soort koffie Senseo Koffiepads
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Philips Senseo melkopschuimer CA6500/60 (zwart)
59,99
Durgol Swiss Koffiepad ontkalker 500ML
9,99

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Chat open