Main image

Philips Senseo Switch HD7892/60

74,99 74,-
0,99 voordeel
Thuis bezorgen: Momenteel niet beschikbaar voor bezorging
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Je oude apparaat nemen we gratis mee

Productinformatie

Het beste uit twee werelden. Vanaf nu bereid je met één apparaat de lekkerste Senseo padkoffie of een grote kan heerlijke filterkoffie. 1 of 2 koppen Senseo in minder dan een minuut of tot 7 koppen filterkoffie. De RVS thermokan houdt urenlang de temperatuur en het aroma vast.

DualBrew technologie
Drink je koffie op zijn best. Dit Senseo koffiezetapparaat bereidt een of twee kopjes heerlijke Senseo padkoffie in minder dan één minuut of maximaal 7 koppen authentieke filterkoffie in één keer. Ideaal voor bij het ontbijt op een luie zondagmorgen of wanneer je gewoon samen van heerlijke kopjes koffie wilt genieten. De DualBrew-technologie zorgt dat elke kop Senseo koffie en elke kan filterkoffie perfect worden gezet met de juiste hoeveelheid druk en de juiste hoeveelheid water.

Kies je eigen smaak
Met Senseo Switch kun je genieten van een grote verscheidenheid aan koffiepad- en filterkoffiesmaken. Je kunt dus altijd de koffie drinken die jij het lekkerst vindt. Dankzij de heerlijke Senseo koffiesmaken en de DualBrew-technologie heb je altijd een perfect kopje Senseo padkoffie met een rijke en verrukkelijke crèmelaag.

Groot waterreservoir
Dankzij de eenvoudige drieknopsbediening zet je met één druk op een knop 1 kopje, 2 kopjes of een hele kan koffie. Dankzij het waterreservoir van 1 liter kun je tot zelfs 7 koppen filterkoffie zetten zonder bij te vullen. De roestvrijstalen thermische kan houdt urenlang de temperatuur en het aroma vast.

Slimme functies
Jouw Senseo koffiezetapparaat wordt direct na het koffiezetten automatisch uitgeschakeld om energie te besparen Bovendien geeft het koffiezetapparaat zelf aan wanneer je het moet ontkalken. Regelmatig ontkalken met de speciaal ontwikkelde Senseo ontkalker zorgt voor de beste smaak en voorkomt kalkvorming door kraanwater.

Extra video

Klik om de video te bekijken

Specificaties

Design
Soort koffie Koffiepads
Kastontwerp Vrijstaand
Kleur van het product Zwart
Ingebouwd display Nee
Prestatie
Koffiespecialiteit Koffie
Capaciteit waterreservoir 1 l
Ingebouwde koffiebonenmolen Nee
Capaciteit kan 1 l
Melkopschuimmethode Speciale pads
Aantal kopjes per zetbeurt 7
Ergonomie
Afneembaar waterreservoir Ja
Energie
Vermogen 1450 W
Automatisch uitschakelen Ja
Energie-efficiëntieklasse Geen
AC invoer frequentie 50 Hz
Gewicht en omvang
Hoogte 27 cm
Breedte 15 cm
Diepte 40 cm
Overige specificaties
'Waterreservoir leeg'-indicatie Nee

Product reviews

Top