Siemens EX651FXC1E

Vergelijk prijzen van € 956.89 tot € 956.89 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Siemens EX651FXC1E vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+1
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 956,89
Nieuw € 719,-
€ 679,-
Nieuw € 912,40
Nieuw € 1009,-

Productomschrijving

Deze inductiekookplaat van Siemens uit de iQ700 serie is uitgerust met de touchSlider. Dit innovatieve bedieningspaneel bepaal je heel nauwkeurig de warmte van elke kookzone door met je vinger over het paneel te glijden. De inductiekookplaat genereerd onmiddellijk warmte na het inschakelen en de warmte verdwijnt direct weer na het uitschakelen. Super handig, zo kan er niks in de kookplaat branden als het overkookt.


Innovatieve kookplaat met flexInductie en fryingSensor

Deze innovatieve kookplaat van Siemens beschikt over flexInductie; de zone detecteert de pan op de kookplaat en activeert de inductoren die nodig zijn. Hierdoor werkt de kookplaat zo efficiënt mogelijk. Daarnaast zorgt de fryingSensor er voor dat de temperatuur van de inductiekookplaat automatisch wordt geregeld zodat er niets aanbrand of overkookt. Zo is het niet meer nodig dat je de warmte opnieuw moet aanpassen of het eten continue in de gaten hoeft te houden.

 


Specificaties

Categorieën Vrijstaande kookplaat, Kookplaat, Inductie kookplaat, Siemens Inbouw inductie kookplaat
Diepte 52,20 cm
Breed 59,20 cm
Type kookplaat Inductie

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.