Onze winkels zijn tijdelijk gesloten, maar telefonisch bereikbaar voor persoonlijk advies en bestellingen. Onze winkelmedewerkers bezorgen bij je thuis! Lees meer

Inventum combimagnetron MN304C

Inventum combimagnetron MN304C

143,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Alternatieven

Oeps, geen voorraad? Deze producten zijn wel op voorraad:

Inventum combimagnetron MN309C
189,-
Inventum combimagnetron MN325CS
225,-

Productinformatie

Veelzijdige combimagnetron voor kleine en grote huishoudens

Met de Inventum MN304C heb je een veelzijdige combimagnetron waarmee je al jouw favoriete maaltijden op tafel zet, of waarmee je even snel een kop thee of een kliekje opwarmt. Met een uitstekend bedieningsgemak en diverse voorgeprogrammeerde kookprogramma’s is dit een ideale combimagnetron voor zowel grote als kleine huishoudens.

Snelstartknop of combinatiestand?

De Inventum MN304C heeft een inhoud van 30 liter. Daarmee is hij groot genoeg om een ovenschotel voor het hele gezin te maken en compact genoeg om even snel iets te ontdooien. Je kunt de magnetron- en ovenfuncties zowel apart als in combinatie gebruiken. De Inventum MN304C heeft vijf magnetronstanden, variërend van 90 tot 900 Watt. Met de Snelstartknop kun je in 30 seconden snel iets opwarmen op vol vermogen. Door vaker op deze knop te drukken, kun je de opwarmtijd steeds met 30 seconden verlengen. Met de draaiknop stel je eenvoudig de tijd in als je iets langer wilt opwarmen. Een gerecht wilt ontdooien en aansluitend opwarmen kan ook met de Inventum MN304C. De combimagnetron heeft vier combinatiestanden voor gebruik van de magnetron in combinatie met de grill en heteluchtoven en voor gebruik van de grill en heteluchtoven.

Tien voorgeprogrammeerde menu’s

De ovenfunctie van deze combimagnetron omvat een grill en een heteluchtoven. De grill heeft een vermogen van 1100 Watt en de heteluchtoven van 2500 Watt. Een heteluchtoven werkt hetzelfde als een traditionele oven. Je kunt de ovenfunctie zowel met als zonder voorverwarmen gebruiken. Je kunt de temperatuur instellen van 140 °C tot 250 °C. met de draaiknop stel je de baktijd in. De maximale baktijd is 95 minuten. De voorgeprogrammeerde kookprogramma’s maken het je extra gemakkelijk. De Inventum MN304C heeft tien voorgeprogrammeerde menu’s voor gerechten zoals pizza, vlees, vis en cake én een speciale popcornfunctie. Het enige wat je hoeft te doen is het programma selecteren en het gewicht instellen en dan doet de Inventum MN304C de rest. Tijdens de bereiding van je eten kun je de tijd of de stand van de combimagnetron bekijken en het kinderslot zorgt ervoor dat je kind het apparaat niet per ongeluk aan kan zetten.

Accessoires

Electrolux magnetrondeksel E4MWCOV1
4,99

Specificaties

Technische details
Geïntegreerde klok Ja
Timer Ja
Ingebouwd display Ja
Automatische kookfunctie Ja
Draaiplateau Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

De services van BCC

Waarom moeilijk doen als BCC het kan? Laat je product door ons plaatsen of zelfs volledig installeren, zodat je er meteen van kunt genieten.

En wil je zonder onverwachte kosten genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

 • Plaatsen en aansluiten waar je maar wilt
 • Alles is meteen klaar voor gebruik
 • Je bent zeker van vakkundig werk
 • Je weet precies waar je aan toe bent
 • Verzekering met gratis reparatie of vervanging
Gratis
Gratis

Services

19,95
69,95

Verzekeren

24,95
34,95
143,- Dit product is tijdelijk niet leverbaar
Top