Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

AEG Inbouw stoomoven

Nishoogte

Huidige filtering

filter inklappen Actie

Filter inklappen Prijs

filter inklappen Nishoogte
filter inklappen Nisbreedte
filter inklappen Grillvermogen (Watt)
filter inklappen Kleur
filter inklappen Direct leverbaar
AEG SteamPro stoomoven (inbouw) BSE998230M

AEG SteamPro stoomoven (inbouw) BSE998230M

  • Soort oven: Electric oven
  • Inhoud: 70 l
  • Maximum temperatuur oven: 230 °C
  • Nishoogte: 59 cm
Zet op verlanglijst
2649,-
Verwachte levertijd 3 weken

AEG SteamPro stoomoven (inbouw) KSE892220M

AEG SteamPro stoomoven (inbouw) KSE892220M

6 reviews
  • Soort oven: Electric oven
  • Inhoud: 43 l
  • Maximum temperatuur oven: 230 °C
  • Nishoogte: 45 cm
Zet op verlanglijst
1149,-
Verwachte levertijd 3 weken

Verwen je gezin en gasten met AEG stoomovens

Met een stoomoven van AEG is het bereiden van ovengerechten een plezier. Je verwent de smaakpapillen van je gezin en je gasten met de schotels die je tevoorschijn tovert. Het grote voordeel van de stoomovens van AEG is dat je op een heel gezonde en smaakvolle manier etenswaren bereidt. Je stoomt het voedsel met water dat je zelf toevoegt, maar je etenswaren komen niet rechtstreeks met dit water in contact. Zo blijven de goede eigenschappen van de voedingswaren bewaard. Groenten behouden hun knapperige textuur, terwijl je je gebraad mals en krokant tegelijk serveert.

PulseSteam voegt stoom toe tijdens het braden

Met de PulseSteam functie voegen de stoomovens van AEG op het juiste moment de goede hoeveelheid stoom toe. De ingestelde temperatuur en het geselecteerde programma doen de rest. Naast deze stoomfunctie beschikken de stoomovens van AEG ook over de andere manieren van bakken. Grillen of bakken met hete lucht? Het kan allemaal en het resulteert in het lekkerste brood of het beste gebraad.

Je eigen kookparadijs dankzij AEG

Bij AEG vind je stoomovens van verschillende groottes. Zo tover je met dit toestel elke keuken om tot een waar kookparadijs. De rand in roestvrij staal en de transparante glazen plaat maken de stoomovens van AEG ook een mooi toestel in je keuken. De oven zelf schoonmaken is een koud kunstje. Je kunt de deur demonteren en de glazen platen afzonderlijk wassen. De geëmailleerde binnenzijde van de oven is eveneens makkelijk te reinigen. Je vindt bij BCC stoomovens van AEG waarmee je de lekkerste gerechten bereidt!

Energiezuinigheid en veiligheid staan centraal

Bij AEG staan energiezuinigheid en veiligheid centraal. Dankzij de beschikbare energieklassen blijft het stroomverbruik tot een minimum beperkt. Ook helpen de programma's en preselecties je om het toestel zo goed mogelijk te gebruiken. Met de tweelagige glazen deur conserveer je de warmte in de stoomoven. Deze deur is ook zeer goed voor de veiligheid. Kortom, ben je op zoek naar een innovatief toestel om de lekkerste gerechten te bakken, dan is een AEG stoomoven een uitstekende keuze.