AEG keukenmachine KM5540

AEG keukenmachine KM5540

499,-
Thuis bezorgen: Momenteel niet beschikbaar voor bezorging
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,1 van onze klanten
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

Voor deze keukenmachine is het geen enkel probleem om zware mengsels te maken, dankzij het hoge vermogen van 1200 Watt en 10 snelheidsstanden. Een groot beslag maken is geen probleem, dankzij de mengkom met een inhoud van 4.8 liter. Bak lekker vlot door met maar liefst twee meegeleverde mengkommen. Met de meegeleverde accessoires kun jij je lol op in de keuken!

Buitengewoon snel

Voor het beste bakresultaat heb je een krachtige keukenmachine nodig. Deze machine is uitgerust met een krachtige 1200 Watt motor. Zo maak je de luchtigste, maar ook de zwaarste mengsels. Elk recept is anders en vereist een andere snelheid. Met 10 snelheden kun je de snelheid aanpassen op jouw recept. Gebruik de pulsefunctie als je optimale snelheid nodig hebt.

Verschillende functies

De AEG keukenmachine KM5540 beschikt over een mixfunctie waarmee je heerlijk beslag voor cake maakt, terwijl je met de kneedfunctie verschillende soorten deeg kunt bereiden. Wil je meer uit je keukenmachine halen? Breid uit met optionele accessoires op het lage aandrijfpunt.

Blijft op zijn plek staan

Deze keukenmachine is veilig in gebruik. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat de machine netjes op zijn plek blijft staan.

Een recept, twee mengkommen

Voor veel recepten heb je meer dan één kom tegelijk nodig. De AEG keukenmachine KM5540 is voorzien van twee mengkommen. De twee mengkommen hebben een inhoud van 4.8 liter en 2.9 liter. Hierdoor kun je lekker doorbakken!

Vaatwasserbestendige onderdelen

Na een baksessie heeft de afwas zich vaak opgestapeld. Zet de onderdelen van de AEG keukenmachine KM5540 na gebruik gewoon in de vaatwasser.

Houd goed zicht

Wanneer je dacht dat dit alles was, beschikt deze keukenmachine ook nog over verlichting in de mengkom. Hierdoor zijn alle ingrediënten in de mengkom goed zichtbaar en weet je precies wanneer het beslag genoeg is gemengd.

Meegeleverde accessoires

Haal alles uit je keukenmachine. Gebruik je nieuwe keukenmachine in combinatie met de volgende meegeleverde accessoires: Ballonklopper, Menghaak, Kneedhaak, Flexiklopper, Spatdeksel, Mengkom(men).

Specificaties

Technische details
Sapcentrifuge Nee
Citruspers Nee
Molen Nee
Pulse functie Ja
Blender Nee
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Gespreid betalen met krediet