Samsung combimagnetron (inbouw) NQ5B4553FBB/U1

Vergelijk prijzen van € 679 tot € 899 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Samsung combimagnetron (inbouw) NQ5B4553FBB/U1 vind je bij Coolblue.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 899,-
€ 679,-
Nieuw € 733,-

Productomschrijving

Bespaar tijd en ruimte in je keuken met deze stijlvolle combimagnetron NQ5B4553FBB/U1 van Samsung. Maak smaakvolle gerechten in oven of grill of warm een gerecht op met de magnetronfunctie. Ook kun je het jezelf lekker makkelijk maken door deze combimagnetron te bedienen vanaf je telefoon, en met de stoomreinigingsfunctie is dit model altijd blinkend schoon.


Snelle en smaakvolle gerechten

Of je nu een gerecht bereidt in de oven of grill, deze krachtige combimagnetron kan het allemaal. Dankzij een inhoud van 50 liter kun je er grote gerechten in kwijt, ideaal voor het hele gezin. Je gerecht staat bovendien binnen no time op tafel door de convectieoven- en magnetronfunctie te combineren voor een gelijkmatige bereiding aan de binnen- en buitenkant. Met de meegeleverde roerder kun je gerechten tussendoor even omroeren, zodat alle ingrediënten tegelijkertijd gaar zijn.


Alles onder controle

Maak het jezelf makkelijk en bedien en monitor de oven via de Samsung SmartThings app. Verwarm de oven voor wanneer je in de auto naar huis zit of regel de temperatuur vanaf de bank, gewoon vanaf je smartphone. De app geeft aan wanneer je fouten kunt herstellen, je gerecht zal dus niet mislukken.


Reinigen met stoom

Een combimagnetron schoonmaken kan soms een behoorlijke opgave zijn door aangekoekte etensresten die zich aan de binnenkant bevinden. Met stoomreiniging is dit verleden tijd. De functie creëert stoom waardoor voedselresten makkelijk en snel loskomen. Dat scheelt jou een hoop tijd en gedoe!


Plus- en minpunten

🟢 Dankzij de ruime capaciteit van 50 liter kun je grotere gerechten bereiden.

🟢 Maak het jezelf makkelijk en bedien de combimagnetron met je telefoon.

🟢 Kies uit 20 vooraf ingestelde programma's voor het beste resultaat.

🟢 De binnenkant is binnen no-time weer schoon dankzij de stoomfunctie, waardoor aangekoekte etensresten sneller loskomen.

🔴 Deze combimagnetron heeft geen bereidingsfunctie met stoom om zoveel mogelijk vitamines te behouden.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.