AEG broodrooster AT3300 BROODR ZWART

1 review
  • Vermogen: 940 W
  • Aantal sleuven: 2
  • Sandwich klem: Nee
  • Materiaal behuizing: Kunststof
Zet op verlanglijst
39,99
Nog 3 op voorraad

AEG maakt jouw huishouden simpeler en efficiënter

AEG ontwerpt en produceert revolutionaire producten die bijdragen aan een simpeler en efficiënter huishouden. Onder deze producten vallen onder andere de broodroosters van AEG, die jou iedere morgen de luxe geven van perfect geroosterd brood met een krokante bite. BCC heeft jou alvast geholpen door een voorselectie te maken van alle beschikbare broodroosters van dit veelzijdige merk.

Gewoon brood, maar dan met een krokante bite

Veel mensen vinden geroosterd brood een luxe die ze maar al te graag zo vaak mogelijk nuttigen. Toch roosteren we ons brood meestal niet, vanwege het gebrek aan tijd of het gebrek aan een goede broodrooster. Het gebrek aan tijd kunnen we helaas niet voor je oplossen, daarentegen is het ontbreken van een goede broodrooster wel iets waar BCC jou mee kan helpen. Het aanbod met broodroosters blijft namelijk niet bij één product. Juist het uitgebreide aanbod met verschillende producten maakt het zo leuk om deze keukenhulp bij BCC uit te zoeken.

Slimme oplossingen voor het roosteren van brood

Behalve roosteren is het bij verschillende broodroosters mogelijk om de ontdooi of opwarmfunctie toe te passen. Hierdoor hoef je niet altijd te kiezen voor brood dat geroosterd is, maar is het ook een optie om ingevroren brood sneller te laten ontdooien of de ergste kou van het brood te halen. Sommige apparaten zijn voorzien van een verwijderbare kruimellade of een instelbare thermostaat.

Een broodrooster die past bij jouw keuken

De apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende designs, zoals een broodrooster in de kleur zwart, een apparaat van roestvrij staal of een combinatie hiervan. Wanneer je een product uitzoekt dat past bij jouw keuken, kun je de broodrooster gewoon op het aanrecht laten staan. Hierdoor hoef je niet elke ochtend de broodrooster uit een keukenkastje te halen en kun je direct genieten van de geur en smaak van geroosterd brood.