Liebherr vrieskast GT 2132-21

Energielabel: A++
549,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis bezorging vanaf 20,-*
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

Zuinige diepvrieskist voor grote voorraden

Wil je ruimte hebben voor een grote voorraad diepvriesproducten en toch een lage energierekening houden? Kies dan voor de Liebherr vrieskast GT 2132-21, een diepvrieskist van hoge kwaliteit.

Royale ruimte en grote invriescapaciteit

Een diepvrieskist met een netto inhoud van 193 liter geeft je de mogelijkheid om ook als je niet vaak boodschappen doet, toch veel in huis te hebben. Misschien geef je een pizzaparty voor de hele klas van je kinderen, misschien heb je grote bouten vers geslacht vlees - hoe dan ook, het is fijn om royale diepvriesruimte te hebben, en dat heeft de Liebherr vrieskast GT 2132-21. Het vrijstaande model kan overal geplaatst worden, dus ook in de kelder, in de garage of in de bijkeuken. De afmetingen zijn 76 centimeter bij 75,9 centimeter met een hoogte van 91,5 centimeter. De invriescapaciteit is maar liefst 20 kilo per 24 uur, en daaraan merk je dat de Liebherr vrieskast GT 2132-21 een kwalitatief hoogwaardig apparaat is.

Zelden ontdooien dankzij innovatieve techniek

De kwaliteit van Liebherr is duidelijk als je weet welke techniek allemaal is toegepast in de Liebherr vrieskast GT 2132-21. Dankzij het speciale StopFrost systeem blijft de ijsvorming op verpakkingen en diepvriesdoosjes tot een minimum beperkt en kun je de deksel altijd moeiteloos openen. Deze innovatieve techniek zorgt er bovendien voor dat ontdooien zelden nodig is, en dat scheelt weer een tijdrovende klus. Een ander voordeel is dat de inhoud van de vrieskist optimaal benut kan worden als er geen rijp- en ijsvorming aan de binnenkant ontstaat. Je kunt grote hoeveelheden verse waren invriezen zonder dat de temperatuur sterk schommelt. Dat komt door de SuperFrost functie van de Liebherr vrieskast GT 2132-21. Snel invriezen zorgt voor optimaal behoud van smaak en vitaminen in de verse producten. SuperFrost laat de temperatuur snel tot -32°C dalen en schakelt automatisch over op de normale stand. De Liebherr vrieskast GT 2132-21 heeft energielabel A++ en bewijst daarmee dat een grote vrieskist efficiënt met energie kan omgaan en dus voordelig in het gebruik is.

Specificaties

Design
Soort Vrieskist
Kastontwerp Vrijstaand
Kleur van het product Wit
Draairichting deur verwisselbaar Nee
Prestatie
Nettocapaciteit vriezer 193 l
No Frost system Nee
Geluidsniveau 39 dB
Vriescapaciteit 20 kg/24u
Bewaartijd bij stroomuitval 36 uur
Energie
Energie-efficiëntieklasse A++
Gewicht en omvang
Hoogte 91.5 cm
Breedte 75.9 cm
Diepte 76 cm
Productdetails
EAN 9005382200711
Merk Liebherr
Type GT 2132-21

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,7 (5818 beoordelingen)