BCC helpt je kiezen Altijd een oplossing in huis

Kiesadvies overzichtspagina

Altijd een oplossing in huis, daar kan je op rekenen bij de BCC. Je kan hiervoor terecht bij de deskundige verkoopadviseurs in onze winkels. Maar ook op bcc.nl vind je in de specificaties van elk product veel informatie - zoveel, dat het je misschien duizelt. In het BCC Kiesadvies leggen wij jou in heldere taal uit waar je op kunt letten en welke specificaties voor jouw situatie van belang zijn. BCC helpt jou verder, ook wanneer je al een keuze hebt gemaakt en het installeren liever overlaat aan iemand anders. Wij hebben de oplossing voor jou.

Online advies

Om jou ook op bcc.nl te helpen bij het bepalen van jouw keuze, hebben we het BCC Kiesadvies in het leven geroepen. Hierin vind je veel achtergrondinformatie, staan we stil bij de laatste ontwikkelingen en leggen we jou uit waar je bij het bepalen van jouw keuze op kunt letten. Zo weet je zeker dat jouw keuze ook de juiste keuze is! Wil je liever direct persoonlijk advies? Dan kan je alle dagen in de week terecht bij onze Livechat

Persoonlijk advies

Breng een bezoek aan een van onze winkels of neem contact op met BCC klantenservice voor persoonlijk advies. Bovendien kan je op bcc.nl tijdens de openingstijden van onze winkels chatten met de product specialist. Zo heb je advies vanuit onze winkels, direct op jouw scherm. Je kunt onze medewerkers telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur via 020 334 88 88. Je kunt ook het contactformulier op deze website gebruiken. Als je er even niet uitkomt, staan wij voor jou klaar!