Klantenservice

Hoe kan ik betalen in de webshop?

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende veilige betaalmethoden om te betalen in de webshop.


iDeal
De betaling wordt direct verwerkt en kun je afrekenen via de iDeal mogelijkheid van je bank.


Creditcard
Wij accepteren American Express, Visa en Mastercard. De betaling wordt direct verwerkt.


PayPal
Je betaling wordt direct verwerkt.


Afterpay - Achteraf betalen (€ 2,95)
AfterPay voert voor BCC het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden dan kun je meer informatie verkrijgen bij AfterPay.


BCC cadeaukaart
Via de BCC Cadeaukaart checker kun je het saldo opvragen van je tegoed. Er is geen limiet je kunt de bon deels of geheel uitgeven tot het bedrag van je saldo. Je betaling wordt direct verwerkt.


FreeBees
Als je tankt bij BP dan kun je met FreeBees snel en eenvoudig sparen voor de leukste cadeaus bij BCC. Lees meer over hoe je je gespaarde Freebees kunt inwisselen.


Online VVV giftcard | VVV cadeaukaart
Betaal online met jouw VVV giftcard en krijg je zelfgekozen cadeau snel thuisbezorgd. Lees meer over de VVV Giftcard. Door fraudewetgeving kun je maximaal 50 euro per order besteden. De papieren cadeaubon is alleen in de winkel in te wisselen. 


Gespreid betalen met krediet tot 4800,-
Kies je voor Gespreid betalen dan sluit je een overeenkomst af met Tinka. De limiet van je kredietovereenkomst wordt geregistreerd bij BKR als deze hoger is dan 250,-. Kijk hier voor alle informatie, kosten en voorwaarden van Gespreid betalen met krediet.Chat open