Klantenservice

Hoe kan ik betalen in de webshop?

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende veilige betaalmethoden om te betalen in de webshop.


iDeal
De betaling wordt direct verwerkt en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag al in huis.
Creditcard
Wij accepteren Amex, Visa en Mastercard. De betaling wordt direct verwerkt en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag al in huis.
PayPal
Je betaling wordt direct verwerkt en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag al in huis.
Afterpay - Achteraf betalen (€ 2,95)
AfterPay voert voor BCC het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay.Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden dan kun je meer informatie verkrijgen bij AfterPay.

BCC cadeaukaart
De BCC Cadeaukaart is zowel zakelijk als particulier een uitstekend geschenk voor elke gelegenheid. Via de BCC Cadeaukaart checker kun je het saldo opvragen van je tegoed.

FreeBees
Als je tankt bij BP dan kun je met FreeBees snel en eenvoudig sparen voor de leukste cadeaus bij BCC. Lees meer over hoe je je gespaarde Freebees kunt inwisselen.
VVV giftcard | VVV cadeaukaart
Betaal online met jouw VVV giftcard en krijg je zelfgekozen cadeau snel thuisbezorgd. Lees meer over de VVV Giftcard. (De papieren cadeaubon is alleen in de winkel in te wisselen.)
Per 1 juli 2020 kunnen wij online wegens fraudewetgeving alleen VVV kaarten van maximaal 50 Euro accepteren.
Onder rembours
Bij bezorging door de BCC Bezorgservice kun je bij aflevering betalen. Dit kan alleen met PIN. (gratis)

Gespreid betalen met krediet tot 4800,-
Kies je voor Gespreid betalen dan sluit je een overeenkomst af met Tinka. De limiet van je kredietovereenkomst wordt geregistreerd bij BKR als deze hoger is dan 250,-. Kijk hier voor alle informatie, kosten en voorwaarden van Gespreid betalen met krediet.