Klantenservice

Kortingscode, actiecode, altijd de beste prijs!

BCC werkt niet met kortingscodes. Toch voordeel? Dat kan!

Ben je op zoek naar een BCC kortingscode? Dan zul je die niet vinden. Bij BCC verzorgen we altijd een lage prijs voor onze klanten. We kijken hierbij naar de markt, maar voeren bovenal scherpe promoties door het jaar heen. En dat combineren we met deskundig advies, mooie oplossingen en goede service. Online, in de winkel of bij jou thuis.

Geen BCC kortingscode, toch voordeel!

Zeker weten dat je altijd een lage prijs betaalt is mooi, maar natuurlijk bieden we je ook zonder kortingscode extra voordeel. Kijk bijvoorbeeld eens op bcc.nl/acties. Hier vind je alle actuele acties op een rijtje, zoals interessante cashbacks, gratis producten en gratis installatie bij jou thuis.

Nog meer voordeel vind je in onze huis-aan-huisfolder, die je ook online kunt bekijken. Vanuit de online folder kun je direct bestellen. Zonder BCC kortingscode pak je jouw voordeel gewoon mee!

Wil je helemaal niets missen? Schrijf je dan gratis in voor de BCC Nieuwsbrief. Dan vind je de beste producten voor de beste prijs in je mailbox, en ontvang je bovendien wekelijks de Weekend Deal. Dat is een topproduct voor een stuntprijs, waar geen concurrent tegenop kan. Zelfs niet met kortingscodes.

Chat open