Klantenservice

Kortingscode, actiecode, altijd de beste prijs!

BCC werkt niet met kortingscodes. Toch voordeel? Dat kan!

Ben je op zoek naar een BCC kortingscode? Dan zul je die niet vinden. In plaats van BCC kortingscodes hanteren we onze eigen code, en dat is de BCC Prijsgarantie. Die garantie houdt in dat je bij BCC altijd de beste prijs krijgt. Ook bij acties en aanbiedingen van de concurrent passen wij onze prijzen direct aan. En zie je jouw aankoop ergens anders toch goedkoper, dan betalen we je het prijsverschil terug, zelfs tot 2 weken na aankoop. Zeg nou zelf: daar kan toch geen kortingscode of actiecode tegenop?

Geen BCC kortingscode, toch voordeel!

Zeker weten dat je nooit te veel betaalt is mooi, maar natuurlijk bieden we je ook zonder kortingscode extra voordeel. Kijk bijvoorbeeld eens op bcc.nl/acties. Hier vind je alle actuele acties op een rijtje, zoals interessante cashbacks, gratis producten en gratis installatie bij jou thuis.

Nog meer voordeel vind je in onze huis-aan-huisfolder, die je ook online kunt bekijken. Vanuit de online folder kun je direct bestellen. Zonder BCC kortingscode pak je jouw voordeel gewoon mee!

Wil je helemaal niets missen? Schrijf je dan gratis in voor de BCC Nieuwsbrief. Dan vind je de beste producten voor de beste prijs in je mailbox, en ontvang je bovendien wekelijks de Weekend Deal. Dat is een topproduct voor een stuntprijs, waar geen concurrent tegenop kan. Zelfs niet met kortingscodes.

Beoordeling door klanten: 8,7 (6788 beoordelingen)