Klantenservice

Hoe kan ik de bezorging van mijn bestelling volgen?

Bij bezorging via DHL ontvang je de dag voor levering nog even een reminder van ons dat we je bestelling verzendklaar hebben gemaakt en met de link om het proces verder te volgen. 

Op de dag van levering krijg je van DHL een e-mail met het tijdsblok waarin de levering plaats zal vinden onder voorbehoud.

Ben je onverhoopt niet thuis, dan proberen ze het bij één van je buren af te leveren, lukt dat niet, dan gaat het naar het dichtstbijzijnde servicepoint en kun je het de volgende dag daar afhalen. Je vindt in ieder geval een kaart in de bus met alle mogelijkheden.

Wanneer je bij het bestellen er al direct voor gekozen hebt om je bestelling af te halen bij een DHL afhaalpunt, ontvang je een mail zodra je bestelling daar is afgeleverd.


Bij bezorging via de BCC bezorgdienst kun je jouw pakket in je Mijn BCC account of via deze link volgen.

Op de dag van levering is je bestelling ook te volgen met het invullen van je ordernummer op onze website via deze link. (Vanaf 03.00 ‘s morgens op de dag van levering is het tijdsblok van bezorgen op te vragen)


Wij sturen je om die tijd ook een e-mail met alle informatie en na 07.00 ‘s morgens ontvang je een sms met het tijdsblok van bezorgen. De tijdsblokken zijn tussen 08.00 uur en 17.00 uur maar maken de ritten natuurlijk wel af, dus iets later kan dan ook.

Zit het verkeer een beetje tegen, dan laten wij je dat natuurlijk op tijd weten via een sms of een belletje.

Ben je onverhoopt niet aanwezig, dan nemen wij dezelfde dag nog contact met je op en kunnen een nieuwe bezorgafspraak met je maken.